Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Putovanje Amsterdam
4 dana | 3 noćenja
Avion

POLASCI
03.05.2024.

Xo Hotels Couture, dvokrevetna soba, Noćenje i doručak
03.05.2024. - 06.05.2024.
CENA: € 839,00 po osobi po boravku

DOPLATE
Doplata za jednokrevetnu
CENA: € 250,00 po osobi po boravku

Cena uključuje
- aerodromske takse (104 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili poslovnicama ovlašćenih subagenata), prevoz avionom na relaciji Beograd–Amsterdam–Beograd (prevoznik Air Serbia), 
- smeštaj u hotelu kategorije četiri zvezdice na bazi tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama, 
- transferi na relacijama aerodrom–hotel i hotel–aerodrom u Amsterdamu prema programu; panoramsko razgledanje grada, 
- troškovi vodiča  i organizovanja putovanja.

Cena ne uključuje
- fakultativni izleti i ulaznice,
-  međunarodno putno zdravstveno osiguranje. 

FAKULTATIVNI IZLETI:
- Mini holandska tura Cena: 95 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič na srpskom jeziku.
- Velika holandska tura Cena: 115 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič na srpskom jeziku.

Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Holandiji, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene ili sadržaja, a uz dogovor sa putnicima.
XO Hotels Couture **** https://xohotels.com/hotel/xo-hotels-couture-amsterdam/
Hotel se nalazi u amsterdamskoj četvrti Vest. Ispred objekta XO Hotels Couture se nalazi tramvajska stanica, od koje tramvaji na liniji 2 redovno saobraćaju do Trga Lejdse, Parka Vondel, šoping četvrti i mnogih drugih turističkih atrakcija. Sobe poseduju kupatilo, klima-uređaj, TV, telefon i Wi-Fi internet. Doručak se služi po principu samoposluživanja, izbor više jela.

Organizator putovanja zadržava pravo zamene hotela, hotelom iste ili više kategorije.
DAN 1.
03.05.2024. Beograd - Amsterdam
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 3h pre poletanja. Polazak za Amsterdam u 06.40h (let JU260). Dolazak u Amsterdam, na aerodrom Šipol, u 09:10h. Po dolasku, razgledanje grada autobusom u trajanju od oko tri sata. Razgledanje Muzejske četvrti, Olimpijske, Juzni deo sa modernom arhitekturomTrg vaterlo, Sinagoga, Pomorski muzej….Transfer do hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnja centrum grada: ulica Damrak, Obeliks, Kraljevska palata, glavni gradski trg Dam, Nova i Stara Crkva, pijaca cveća. Mogućnost individualne posete jednom od najpoznatijih svetskih muzeja Van Gogh. Noćenje.

DAN 2.
04.05.2024. Amsterdam ( Fakultativno Mala Holandska tura)
Doručak. Mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet Mala holandska tura. Polazak autobusom prema severu Holandije do Zaanse Schans – tradicionalnog sela i muzeja na otvorenom, gde se nalaze naljepši primerci vetrenjača u Holandiji. Poseta manufakturi klompi – koje su tradicionalni holandski proizvod, poseta radionici sireva, gde ćete imati priliku da degustirate i kupite sir. Nakon toga, poseta prekrasnom ribarskom selu Volendam. Slobodno vreme za uživanje u kafićima ili malim restoranima uz obalu Ejselskog jezera. Povratak u Amsterdam u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje

DAN 3.
05.05.2024. Amsterdam ( Fakultativno Velika Holandska tura)
Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet Velika Holandska tura, Roterdam - Ševeningen-Hag. Obilazak Roterdama, koji je do 2004. godine bio najveća luka na svetu. Danas je to grad arhitekture. Obilazak grada: Euromast toranj, Gradska kuća, Kijkskubus (kompleks stanova u vidu krivih kocki, trgovački deo grada. Slobodno vreme. Hag je sedište Parlamenta Kraljevine Holandije i kraljevska prestonica na moru. Nastavak obilaska Ševeningena, jednog od prvih kupališta na obalama Atlanskog okeana. Povratak u Amsterdam u večernjim časovima. Noćenje.

DAN 4.
06.05.2024. Amsterdam - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 20:55h (let JU263 ). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 23:10h. Kraj programa.
- Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. 
- Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa  Maestro ), 
- čekovima gradjana, (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. 
- Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno 

OLY

Organizator putovanja je turistička agencija Olympic Travel, broj licence OTP 20/2021 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Olympic Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama