Fantazia Resort

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi 85km od aerodroma Marsa Alam, 24km od centra grada, oko 304 km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel Fantazia sastoji se iz tri dela Standard, Superior i Deluxe, u ponudi ima 415 smeštajnih jedinica. U sklopu hotela je bazen površine 4.800m², na svojoj plaži dugoj 600m sa pontonom sa kog je ulazak u netaknuti deo podvodnog sveta, moderno opremljen SPA centar, nekoliko restorana i barova. U sklopu hotela se nalazi i deo Fantazia Deluxe koji je namenjen samo gostima starijim od 16 godina. 

Za decu tu su bazen, igralište i animacije.

Plaža
Hotel ima svoju plažu dužine 600m sa postepenim ulaskom u more sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. Veći deo je lepo urađena kupališna zona sa plitkom vodom, jedan deo je sa normalnim peščanim ulazom. Hotel ima i deo plaže namenjen samo za odrsale.

Smeštaj
Hotel ima 415 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, Wi-Fi, fen za kosu, sef, ketler, mini bar je besplatan samo jednom nakon  toga dopunjuje se dnevno vodom bez doplate. Hotel je podeljen u tri dela Standard, Superior i Delux ( namenjen samo za odrasle 16+)

Standard sobe imaju površinu 46m2, pogled more ili bočni pogled more, maksimalna popunjenost 2 odraslih i 2 dece ili 3+1. 
Superior sobe imaju površinu 46m2, pogled more, mogu da sadrže francuski ležaj ili twin krevete.
Deluxe sobe imaju površinu 46m2, pogled more i samo su za odrasle.

Plaća se: room service, mini bar, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva restorana – Fantazia glavni restoran i Valentina ( a la carte). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Gazebo, Cave, Relax Beach, Le Mirage Discotheque, Lobby, Pool, Lagoon Beach Bar, i Bedouin Tent.

Plaća se: Sea Food restoran, Bedouin Tent, sladoled, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Parking, limuzina, usluga pranja i peglanja veša, doktor, prodavnice. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 3 bazena (jedan za decu), odbojku na plaži, tenis na plaži, boćanje teren za fudbal, stoni tenis.

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar. 

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: jacuzzi, sauna, parno kupatilo, masaže i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama