Hotel Signature 1 Hotel Tecom (Barsha Heights)

Dubai, UAE

Opis destinacije

Prelepe plaže, luksuzni hoteli, impresivna arhitektonska rešenja poput Burdž Al Araba, Burdž Kalife, palminog ostrva i mnogih drugih oduzeće vam dah i putovanje u Dubai učiniti nezaboravnim. Jedna od najposećenijih atrakcija u Dubaiju, je pustinjski safari. Plaže su veoma posećene, a na njima se nude brojne aktivnosti koje uživanje čine savršenim. Najpoznatija je Jumeirah Beach Park, koja očarava svojim belim peskom i tirkizno plavom bojom. Dubai je idealna destinacija za one koji žele da uživaju u letu i kada prođu letnji meseci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:

Ovaj moderan hotel sa 4* se nalazi u novom modernom i ujedno jednom od centralnih delova Dubaija, na oko 6 km od poznatog tržnog centra – Mall of The Emirates i Marina Mall-a, na oko 7 km tj. oko 15 minuta vožnje do plaže Jumeirah Beach. Najbliža metro stanica je na samo 750 m od hotela. Nedaleko je od Dubai Internet City-a i Palme, a zbog dobre lokacije, gosti za oko 15 minuta vožnje mogu lako stići do JBR-a tj.  Jumeirah Beach Residence-a i suka Medinat.

Hotelska ponuda:

Zbog svoje odlične lokacije, hotel pruža gostima mogućnost brzog snalaženja i dolaska do najpoznatijih poslovnih i turističkih mesta u gradu. Gostima je na usluzi recepcija koja radi 24h, lobi, glavni restoran, 1 a la carte restoran, terasa za sunčanje, 1 otvoreni bazen na krovu hotela, Spa centar (uz doplatu),  fitnes centar sa teretanom i najmodernijim spravama za vežbanje, konferencijska sala, usluge pranja i peglanja veša, besplatan parking, kao i besplatan Wi-Fi na avnim površinama hotela.
 
Plaža:

Poznata Jumeirah Beach plaža je udaljena oko 10 km od hotela, dok je javna plaža sa barovima i restoranima Kite Beach udaljena oko 11 km.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

A la carte restoran uz rezervaciju, kao i svi motorizovani sportovi na vodi na bilo kojoj javnoj gradskoj ili privatnoj plaži. Brži protok interneta u sobama, servis za paranje i sušenje veša, određena inostrana/ uvozna pića u barovima, room servis, šatl bus do aerodroma, sve usluge u Spa centru, različite vrste masaža, tretmana lepote, pedikir, manikir, frizerski salon, itd.

Sobe:

Hotel raspolaže sa ukupno 315 različitih tipova soba, a u našoj ponudi izdvajamo Classic sobe površine 34 m² sa king size krevetom ili sa 2 odvojena kreveta (twin soba). Sve sobe imaju kupatilo/WC, fen, tuš kabinu/kadu, toaletni pribor, peglu i dasku za peglanje, klimu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), TV, radni kutak, room servis (uz doplatu), besplatan Wi-Fi internet. Classic  soba je namenjena za smeštaj maksimalno 2 odrasle osobe i 1 deteta (2 odraslih + 1 dete do 12 godina/ Dete do 6 godina spava na zajedničkom ležaju sa roditeljima, dete preko 6 godina plaća cenu 3. odrasle osobe i ima pomoćni ležaj.), 3 odrasle osobe (3. odrasla na pomoćnom ležajem) ili 1 odrasle osobe.

Ishrana:

Bed & Breakfast tj. noćenje sa doručkom (uz mogućnost doplate za polupansion–HB) prema hotelskim pravilima i radnim vremenom svakog restorana ili bara posebno na bazi švedskog stola (samoposluživanje, prilagođeno Covid protokolima ove sezone) ili u vidu menija u a la carte hotelskom restoranu (uz doplatu).
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama