Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Jaz Almaza Beach, izgrađen u mediteranskom stilu, pripada lancu lukuznih Jaz hotela, nalazi se na privatnoj peščanoj plaži koju krasi tirkizno plava boja Sredozemnog mora. Aerodrom Marsa Matruh do kog su organizovani direktni čarter letovi udaljen je 37 km od hotela. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

Sobe: Jaz Almaza Beach raspolaže sa ukupno 395 soba, svaka ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, sef, aparat za čaj ili kafu, mini bar uz doplatu, balkon ili terasu. Superior sobe sa pogledom na bazen su površine 34 m2, dok porodične sobe sa pogledom na baštu, bazen ili more su kvadrature 42 m2 i osim standardnih kreveta poseduju dve sofe (0.80cm x 1.90cm) za smeštaj dece, ali u prostoriji odvojenoj samo zavesom. Hotel je prilagođen osobama sa posebnim potrebama. Dečiji krevetac je dostupan na upit.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Jaz Almaza Beach pansionski obroci se poslužuju u glavnim restoranima “Palm Oasis“ i „El Mashrabeya“ dok se osvežavajući napici i lagane užine služe u 5 hotelskih barova: “Mashrabeya“, “Mezzanine“- lobi bar, “Nafora“ - bar na terasi, “La Breeze“- bar pored bazena i “Mistral“- bar na plaži. A la carte usluge su dostupne u 5 različitih restorana specijalizovanih za jela mediteranske “Morgana”, libanske “Sofra”, azijske i sushi “Makai Tukai”, italijanske “Fresco” kuhinje i “Corailo” namenjen pripremi morskih specijaliteta. Poslastičarnica u ponudi ima sladoled i lagane poslastice poput vafla. Od dodatnih sadržaja u ponudi hotela Jaz Almaza Beach je suvenirnica, wi fi internet (besplatan za dva uređaja po smeštajnoj jedinici), servis za pranje i peglanje, rent a car i usluge lekara na poziv uz doplatu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Jaz Almaza Beach nalaze se dva spoljašnja bazena za odrasle i dva dečija bazena. Tokom zimskih meseci u ponudi je unutrašnji bazen koji se greje. Wellness sadržaji su na raspolaganju u sklopu Health kluba koji nudi saunu, đakuzi, parno kupatilo i teretanu. Od dodatnih sportskih aktivnosti koje se doplaćuju na raspolaganju su dva teniska terena i sto za bilijar. Najmlađi gosti mogu da se zabave u sklopu dva dečija kluba sa igralištima.
Program putovanja - 7 NOĆENJA/8 DANA
1. dan Beograd - Marsa Matruh
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva i po sata pre leta. Let za Marsa Matruh direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia u trajanju od oko dva i po sata. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.
2 - 7. dan Marsa Matruh
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.
8. dan Marsa Matruh - Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Marsa Matruh. Let za Beograd.

Program putovanja - 14 NOĆENJA / 15DANA
1. dan Beograd - Marsa Matruh
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva i po sata pre leta. Let za Marsa Matruh direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia u trajanju od oko dva i po sata. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.
2 - 14. dan Marsa Matruh
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.
15. dan Marsa Matruh - Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Marsa Matruh. Let za Beograd.
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Hurgadi. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama