Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Jaz Crystal Resort se nalazi na peščanoj plaži i obali tirkizno plavog Sredozemnog mora. Aerodrom Marsa Matruh do kog su organizovani direktni čarter letovi udaljen je 37 km od hotela. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

Sobe: Jaz Crystal Resort u svom sastavu ima 263 smeštajne jedinice koje mogu biti kategorije superior sa pogledom na bazen i family, odnosno porodične sa pogledom na baštu ili bazen. Superior sobe (postoje povezane sobe) kojih je ukupno 78 prostiru se na 40 m2, dok su porodične sobe (174) nešto prostranije i zauzimaju površinu od 50 m2. Svaka soba ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, sef, aparat za čaj ili kafu, minibar uz doplatu, balkon ili terasu. Porodične sobe su komforne za smeštaj porodica sa dvoje dece jer osim standardnih kreveta u spavaćoj sobi, imaju i 2 sofe (0.80cm x 1.90cm) u prostoriji odvojenoj vratima.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela Jaz Crystal Resort je glavni Waves restoran, 5 a la carte restorana specijalizovanih za jela mediteranske “Morgana”, libanske “Sofra”, azijske i sushi “Makai Tukai”, italijanske “Fresco” kuhinje i “Corailo” namenjen pripremi morskih specijaliteta. Osvežavajući napici poslužuju se u tri bara: “Haramlek”- lobi bar, “Feloka” bar na bazenu i “Carcade” bar na terasi i poslastičarnica “Gelateria”. Osvežavajući napici služe se u 4 hotelska bara: Chandelier- lobi bar, bar na terasi, Fresco bar na bazenu i Sunrise Beach bar i poslastičarnica Gelateria. Od dodatnih sadržaja u ponudi hotela Crystal Resort je lift, suvenirnica, wi fi internet (besplatan za dva uređaja po smeštajnoj jedinici), servis za pranje i peglanje, rent a car i usluge lekara na poziv uz doplatu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Jaz Crystal Resort nalaze se spoljašnji i dečiji bazen. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu da koriste teretanu, stoni tenis, boćanje, pikado, teren za košarku, fudbal i odbojku na plaži. Od wellness usluga na raspolaganju su prostorije za razne masaže i tretmane, parno kupatilo i sauna. Zabava je organizovana u sklopu hotelskog amfiteatra. Najmlađim gostima na raspolaganju dečiji klub sa igralištem.
Program putovanja - 7 NOĆENJA/8 DANA
1. dan Beograd - Marsa Matruh
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva i po sata pre leta. Let za Marsa Matruh direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia u trajanju od oko dva i po sata. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.
2 - 7. dan Marsa Matruh
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.
8. dan Marsa Matruh - Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Marsa Matruh. Let za Beograd.

Program putovanja - 14 NOĆENJA / 15DANA
1. dan Beograd - Marsa Matruh
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva i po sata pre leta. Let za Marsa Matruh direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia u trajanju od oko dva i po sata. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.
2 - 14. dan Marsa Matruh
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.
15. dan Marsa Matruh - Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Marsa Matruh. Let za Beograd.
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Hurgadi. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama