Radisson Marina Port Galib

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se na oko 7km od aerodroma Marsa Alam i oko 215km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel Radisson Marina Port Ghalib je smešten u najlepšem delu obale Crvenog mora i nudi jedinstvenu priliku za beg od svakodnevnice. Može se pohvaliti dobrom lokacijom u blizini čuvenog šetališta ove regije Port Ghalib. Resort raspolaže ukupno sa 267 smeštajnih jedinica nekoliko restorana i barova gde gosti mogu uživati u raznovrsnoj ponudi. Za najmlađe postoji dečiji klub (od 3 do 12 godina).

Plaća se: čuvanje dece i ostalo van koncepta.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu (postoji i deo sa koralima za ronjenje) koja je udaljena od hotela 300m kao i bar na plaži koji služi užinu i piće u toku dana. Do plaže je obezbeđen shuttle bus koji je besplatan za gosta hotela.
Ležaljke, suncobrani i peškiri se dodatno ne plaćaju. 

Smeštaj
Smeštajne jedinice imaju LED TV, fen za kosu, mini bar, sef, telefon, Wi – fi.

Standard sobe su površine 32m², mogu imati pogled na baštu ili promenadu, u sobi je francuski ležaj ili dva odvojena kreveta. Ovaj tip sobe nema terasu.
Superior sobe su površine 38m², mogu imati pogled na bazen, u sobi je francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i deo za sedenje, imaju terasu ili balkon.
Family sobe su površine 48m² i mogu imati pogled na baštu ili bazen, sastoje se iz odvojene sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa sofom. Sobe mogu biti sa i bez balkona.

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Hard  All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera na upit (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima glavni restoran – La Brasserie i dva à la carte restorana – Filini (mediteranska kuhinja) i Arabesque (egipatska kuhinja). Gostima su raspolaganju barovi – Lobby, Marina beach, Pool, Aqua Park bar kao i snack bar na plaži.

Plaća se: à la carte restorani, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Frizerski salon, usluge pranja i peglanja veša, doktor, apoteka i prodavnice.

Sport i zabava
Hotel ima 4 bazena (Oasis se greje tokom zimskog perioda) od kojih su dva u delu sa Aqua parkom. U sklopu aqua parka postoje 4 tobogana za odrasle i 3 tobogana za decu. Od ostalih sadržaja hotel ima teretanu, stoni tenis, fudbalski teren, teniski teren kao i razne dnevne i večernje animacija. Wi-fi je dostupan u celom hotelu.

Plaća se: kuglana, soba za igrice, bilijar, sportovi na vodi, oprema za tenis, osvetljenje terena i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U sklopu Spa centra nalazi se sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo i sobe za masažu.

Plaća se: Spa centar, beauty salon i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama