Solymar Reef Marsa

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Marsa Alam, na oko 7km od aerodroma Marsa Alam i oko 193km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Solymar Reef Marsa je deo hotelskog lanca Jaz Group, renoviran je 2018. godine. Ova regija je poznata po netaknutoj prirodi podvodnog sveta što ga čini idealnim mestom za ronjenje i snorkling. Ima svoj ronilački centar sa PADI sertifikatom. Hotel raspolaže sa 218 smeštajnih jedinica apartmana, ima 3 bazena, brojne dnevne i večernje aktivnosti i animacije.

Za decu tu su: dečiji bazen, dečije igralište, Jazy dečiji klub (4-12 godina), mini disko.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu, pogodnoj za ronjenje zbog koralnog grebena. Ulazak u vodu je moguć i preko pontona. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 218 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, sef.

Standardne sobe su veličine 25m².
Junior suite su veličine 50m² sastoji se od spavaće sobe i dnevne sobe.
Family sobe su veličine 30m² sastoji se od jedne sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje.

Plaća se: room service, telefon, mini bar.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni restoran – Sea Breeze Gostima i nekoliko barova – Sand Beach Snack bar, Chillout Beach bar, Barracuda Lobby bar i Splash Pool Bar.

Plaća se: flaširana pića, uvozna pića, sva pića posle 24h, morski plodovi i večera u Snack Beach baru.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, salon lepote, apoteka, prodavnica, dežurni doktor 24h, iznajmljivanje limuzine, sala za sastanke i bankete.

Sport i zabava
Hotel ima 3 bazena, dečiji bazen, aerobic, odbojku na pesku, stoni tenis, pikado, bilijar, boćanje, dnevnu i večernju animaciju.

Plaća se: Diving centar, osvetljenje teniskog terena, sportovi na vodi.

Spa & wellness
Fitness Club ima potpuno opremljenu teretanu. Health Club uključuje saunu i parnu sobu gde deci ispod 16 godina nije dozvoljen ulazak.

Plaća se: sauna, tretmani parom i masaže.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama