Steigenberger Golf Resort

El Gouna, Hurgada

Opis destinacije

El Gouna (El Guna) – Gradić je nastao pre oko 20 godina. U ovom slučaju, čovekova mašta se poigrala sa prirodom i stvorila rajski ambijent. “Mala Venecija na Crvenom moru” važi za najluksuznije mondensko letovalište u ovom delu sveta. Udaljena je od Hurgade i aerodroma oko 25 km ali dobro povezana redovnom autobuskom linijom.Mesto je dobilo ime “Venecija” po lepo uređenim morskim kanalima koji su prosečeni kroz gradić i time se dobio fantastičan ambijent na desetak ostrva. Ovde se nalazi nekoliko velikih kompleksa poznatih luksuznih hotelskih lanaca ali i veliki broj manjih hotela i vila.Tu je i lepo uređen centar za šetnju i kupovinu Tamr Hena (Downtown) kao i New Marina (nova marina) gde su usidrene luksuzne jahte bogatih meštana ali i turista koji su ove došli da uživaju u spoju modernog i orijentalnog. Gradić ima nekoliko velikih plaža, laguna, golf terena, aquarium… Ako tražite da pobegnete iz sive svakodnevnice, šarena alternativa-El Guna će biti idealna za vas.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u El Gouni, nedaleko od centra mesta, na oko 25km od aerodroma u Hurgadi. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1999. a poslednji put renoviran 2009. godine. Ovaj luksuzni resort smešten je na poluostrvu, okružen golf terenima, nedaleko od centra El Goune.  Kompleks predstavlja spoj moderne i arhitekture u nubijskom stilu. Čine ga dvospratne i trospratne zgrade – glavna i aneks zgrade i u ponudi ima 268 smeštajnih jedinica. Svojim sadržajem i besprekornom uslugom predstavlja dobar izbor kako za ljubitelje golfa, tako i za parove i porodice sa decom. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Labranda Club Paradisio (pristup plaži, terene za tenis i sqash).

Za decu tu su dva bazena, kao i mini klub i igralište u hotelu Labranda Club Paradisio.

Plaža
Hotel ima sopstvenu plažu smeštenu u laguni, čiji je veći deo zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela). 

Gostima hotela je na raspolaganju i plaža hotela Labranda Club Paradisio, do koje više puta u toku dana vozi shuttle boat u skladu sa utvrđenim rasporedom (raspored je podložan promeni u skladu sa vremenskim uslovima).  

Smeštaj
Resort raspolaže sa 268 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u dvospratnim ili trospratnim zgradama. Sve sobe imaju balkon ili terasu, klima uređaj, LCD TV, sef, telefon, kupatilo sa tušem, fen za kosu i minibar. 

Standard sobe: površine su oko 54m² i nalaze se u prizemlju. Imaju terasu sa pogledom na vrt.
Superior sobe: površine su oko 54m² i nalaze se na višim spratovima. Imaju deo za sedenje i balkon sa pogledom na na bazen, lagunu ili terene za golf.
Junior Suites: površine su oko 72m². Imaju zaseban deo za sedenje sa sofom na razvlačenje i balkon/terasu sa pogledom na lagunu ili terene za golf.
Family sobe: površine su oko 72m². Osim francuskog ležaja (ili dva single ležaja) imaju zaseban deo za sedenje sa sofom na razvlačenje i terasu sa pogledom na vrt, bazen ili lagunu. 

Plaća se:  minibar (sve osim vode), internet, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, užina, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana “Fairways”, gostima je na raspolaganju à la carte restoran “La Rotisserie” kao i nekoliko barova (“Lobby Lounge”, “Lagoon Terrace”, “Green Bar”, “Par 19”, “Golf View Terrace”, “Beach Bar”). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića kao i sladoled. 

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Bankomat, servis za pranje i peglanje veša, konferencijska sala, salon lepote.

Sport i zabava
Hotel ima dva bazena za odrasle, dva bazena za decu, bilijar, stoni tenis, pikado, odbojku na plaži, mini fudbal, terene za tenis i squash u hotelu Labranda Club Paradisio.

Plaća se: sportovi na vodi, ronjenje, osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis & squash, razne sportske aktivnosti u hotelu Labranda Club Paradisio i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Spa & wellness centar izgrađen je u stilu tradicionalnog turskog kupatila. U okviru njega gostima su na raspolaganju dva relax bazena sa toplom vodom, parno kupatilo, sauna, zatvoreni bazen, fitness centar.

Plaća se: masaže, aromaterapija, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama