Grand Hotel Pomorie

Pomorie, Bugarska

Opis destinacije

Pomorje je poznato letovalište na obali Crnog mora. Nalazi se u istočnom delu Bugarske, izmedju Burgasa i popularnog crnomorskog letovališta Sunčev Breg. Od Sofije je Pomorje udaljeno 420 km, a od Burgasa 20 km. Ovaj gradić je administrativni centar opštine Pomorje, a u njegovoj blizini se nalazi i istoimeno slano jezero čuveno po svom lekovitom blatu koje se koristi u balneološkim centrima širom Bugarske. Danas je Pomorje poznato kao turističko mesto sa nizom plaža u čijoj se pozadini uzdižu obronci Stare planine. Pomorje je lep primorski grad sa širokom plažom pokrivenom finim peskom, koji je na nekim mestima gotovo crn. Plaža u mestu Pomorje ima ekološku nagradu Plava zastava što je garancija čistoće i uređenosti. Klima u ovom delu crnomorske obale je izuzetno pogodna, sa puno sunčanih dana i sa prosečnom temperaturom mora u julu od 23ºC.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Grand Hotel Pomorie je smešten u Pomorju, izmedju Crnog mora i Slanog jezera. Nalazi se u severoistočnom delu Pomorija. Kompleks je udaljen svega 100 m od plaže. Centar Pomorja je udaljen 300 m od hotela. Od aerodroma u Burgasu, hotel je udaljen 15 km. Grand Hotel Pomorie pruža mogućnost za savršen odmor u Bugarskoj.

Sobe: Grand Hotel Pomorie u svom sastavu ima 175 smeštajnih jedinica. Sve smeštajne jedinice su komforne i moderno opremljene i podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe i apartmani.Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Grand Hotel Pomorie u svom sastavu ima glavni restoran sa letnjom baštom u kome se služe pansionski obroci. Gostima su takođe na raspolaganju 2 a la carte restorana i 3 bara u kojima gostimogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima. Gostima su na raspolaganju lobby, fresh i sky bar sa panoramskim pogledom na more. Od ostalih sadržaja, gostima je na raspolaganju parking, besplatan Wi-Fi u celom hotelu, bankomat, prodavnica i rent a car.

Sport i zabava: U sastavu hotela Grand Hotel Pomorie se nalaze 3 spoljašnja bazena. U sastavu hotela se nalazi i medicinski spa centar za rehabilitaciju sa tretmanima lekovitim blatom i masažama. Spa centar je kompletno renoviran 2020. godine. U okviru spa centra gostima su na raspolaganju unutrašnji bazen sa slanom mineralnom vodom, saune, parno kupatilo, tursko kupatilo, sobe za relaksaciju, ledena soba iđakuzi. U okviru Beauty centra gostima su na raspolaganju usluge manikira i pedikira. Za rekreaciju, gostima je na raspolaganju fitnes sala.U okviru hotela se nalaze multifunkcionalna sportska hala i fudbalsko igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama