Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
MIRIS PROLEĆA NA SUNČANOM JADRANU
BEČIĆI sa obilascima
Nacionalni park Durmitor – Crno jezero – Budva – Kotor – Perast – Dubrovnik – Ostrog
4 dana / 3 noćenja / autobusom
01.05. – 04.05.2024.

Bečići 2*
CENA: 209 €
PROMO CENA: 169 € do 15.02.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji (mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju),
– Smeštaj u hotelu „Bečići“ u Bečićima, na bazi 3 noćenja sa doručkom u sobama 1/2 i 1/3,
– Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,
– Posetu Ostrogu,
– Troškove ogranizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– Individualne troškove,
– Fakultativne izlete,
– Doplatu za jednokrevetnu sobu – 90 € / na upit,
– Boravišnu taksu 1,5 € po osobi dnevno,
– Doplatu za večeru u hotelu – 10 €.

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Boka Kotorska i Budva  – 10 €,  (vožnja brodom Perast dodatno –  10 €),
– Dubrovnik –  30 €.

NAPOMENE U VEZI FAKLUTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

Hotel Bečići 2*  – Nalazi se na samoj plaži u Bečićima. Udaljen je oko 4 km od Budve, a povezan šetalištem sa Rafailovićima  i predstavlja idealno mesto za odmor. Hotel poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, kao i četvorokrevetne apartmane. Svaka smeštajna jedinica poseduje sopstveno kupatilo, klima uređaj (korišćenje je uključeno u cenu), frižider, TV sa kablovskim programom. U sklopu hotela nalaze se: recepcija, restoran, fitness centar, sportski tereni (odbojka, fudbal, košarka, rukomet, mini golf, bilijar, stoni tenis) parking, dečije igralište. Ishrana u hotelu je na bazi polupansiona – doručak i večera ( švedski sto). Ležaljke u dvorištu su besplatne za goste hotela. Hotel nema lift.
SADRŽAJI U SOBAMA: TV, klima, frižider, kupatilo.
1. dan sreda 01.05. BEOGRAD  – NACIONALNI PARK DURMITOR – BEČIĆI
Polazak sa Novog Beograda, Skejt park, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60) u 00:15 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. U jutarnjim časovima dolazak u Nacionalni park „Durmitor“ u čijem se sastavu nalazi čuveni most na Đurđevića Tari dug 365 a visok 168 metara. Pauza za šetnju mostom, doručak i kafu u nekom od restorana sa pogledom na most i prelepu prirodu. Nastavak puta i kraća vožnja do mesta Žabljak koje je deo najpoznatijeg crnogorskog turističkog centra Durmitora. Obilazak Crnog jezera, okruženog crnim borom što u celini čini jedinstvenu nestvarnu prirodnu lepotu. Nastavak putovanja ka Bečićima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. dan čevrtak 02.05. BEČIĆI – KOTOR (fakultativno)  – PERAST(fakultativno)  – BUDVA (fakultativno) –  BEČIĆI
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta do Boke Kotorske. Polazak za Kotor, panoramsko razgledanje Bokokotorskog zaliva. Dolazak u Kotor. Šetnja kroz stari grad, grad izuzetne lepote i kulturno istorijskih vrednosti, upisan na UNESCO listu svetske kulturne baštine. Slobodno vreme. Mogućnost fakutativnog odlaska na vožnju brodom od starog grada Perasta do ostrvca Gospa od Škrpjela. Šarmantno ostrvce koje se smatra jednom od glavnih turističkih atrakcija u ovom delu Jadrana zbog svoje lepote i legende o njegovom nastanku. U dogovoreno vreme polazak iz Kotora za Budvu. Slobodno vreme u Budvi. U dogovoreno vreme povratak u hotel. Noćenje.

3. dan petak 03.05. BEČIĆI – DUBROVNIK (fakultativno)  – BEČIĆI
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Dubrovnika. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo ). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme povratak za Bečiće. Noćenje.

4. dan subota 04.05.  BEČIĆI – MANASTIR OSTROG – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela i polazak na Ostrog. Manastir Ostrog, bez sumnje, najveća hrišćanska svetinja našeg kontinenta koja pomaže svima, u koju dolaze poklonici i vernici pravoslavne, rimokatoličke, protestantske i islamske veroispovesti. Poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog uz obilazak kompleksa. Nastavak putovanja za Beograd. Dolazak u kasnim večernjim časovima u zavisnosti od situacije na putu. Kraj programa.
– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu
– Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
– Preko računa: uz profakturu

MAY

Organizator putovanja je turistička agencija Mayak Tours, broj licence OTP 33/2021 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mayak Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama