click to enable zoom
Searching...
Nismo pronašli rezultate za zadate parametre
otvori mapu
Pogled Roadmap Satellite Hybrid Terrain Moja lokacija Ceo ekran Pret Sled
Your search results

Kontaktirajte nas

KM TOURS - ARANĐELOVAC

034/702-009
kmtours
Ilije Milovanovića 33, 34300 Aranđelovac

KM TOURS D.O.O je privredno društvo za saobraćaj i usluge, osnovano 2007. godine od strane vlasnika, gospodina Zorana Radivojevića iz Aranđelovca, kao plod višedecenijskog rada i iskustva stečenog u saobraćajnim preduzecima širom Srbije.

Osnovna delatnost našeg preduzeća je prevoz putnika u domaćem i međunarodnom drumskom saobraćaju, kako u linijskim, tako i u vanlinijskim turama.

Velikim trudom i zalaganjem profesionalnih vozača i svih zaposlenih KM TOURS-a, stekli smo poverenje klijenata širom naše zemlje. Ponosno sarađujemo sa više turistickih agencija, hotela, škola, kulturno-umetničkih društava, preduzeća, obavljajući prevoz autobusima i kombi vozilima visoke turističke klase.

O kvalitetu naših usluga svedoče na hiljade turista, noseći lepe uspomene sa putovanja po zemljama širom Evrope, kao i svi putnici koji svakodnevno putuju sa KM TOURS-om. Predanost i poverenje naše su osnovne vrednosti.

I naravno, ono najvažnije:
Putnik je uvek u pravu!


Radno vreme agencije:
radnim danom 09-18h
subotom 09-15h

Naše ture vam pružaju najpotpuniji i najraznovrsniji izbor aranžmana, kao i individualne opcije koje možete da kombinujete kako vam odgovara da biste izvukli maksimum iz onoga što divne zemlje imaju da ponude. Imaćete priliku da uživate u najprivlačnijim mestima ove lepe i plemenite planete.

*Sajt KM TOURS  je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost da se neke informacije razlikuju od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-maila, ili lično.

Kontaktirajte nas!

Kontakt Forma

* Obavezno

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo se potruditi da Vam što pre odgovorimo.

Uporedi listu