Jaz Oriental Resort Hotel

Almaza Bay, Egipat

Opis destinacije

Almaza bay nalazi se na severnoj obali Egipta. Izlazi na Mediteransko more, i poseduje obalu koja se naziva jos i Egipatskim Maldivima. Nalazi se u neposrednoj blizini Aleksandrije. Aerodrom na koji se leti zove se Marsa Matrouh, i nalazi se u istoimenom gradu. Let od Beograda do Marsa Matrouh traje oko 2 sata i 30 minuta. Udaljenost Almaza Bay-a od aerodroma je oko 30km, i voznja traje nepunih 30 minuta. U okviru Almaze pronacicete veliki broj kafica, restorana, kao i prodavnica garderobe i drugih stvari. Koncept Almaze je gradic ekskluzivnog izgleda, sa pristupacnim cenama. Sezona traje od juna do oktobra. Prosecna letnja temperatura iznosi 30 stepeni Celzijusa. Prosecna temperatura mora je izmedju 25 i 29 stepeni.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na oko 37km od aerodroma Mersa Matruh. 

Sadržaj
Kholkhal glavni restoran, lobby bar, pool bar, A' la carte restorani, bazen za odrasle i decu, teretana, kids club, igralište, odbojka na pesku, košarka, fudbal, pikado, boćanje, bilijar, stoni tenis, teniski tereni, Wi- Fi.

Sobe
Superior sobe- Površine su oko 40m², a mogu imati delimičan pogled na more ili na bazen. 
Porodične sobe- Površine su oko 52m², a mogu imati delimičan pogled more, baštu ili bazen. Sobu čini Queen bed i dve sofe na razvlačenje. 
Sve sobe imaju klima uređaj, mini bar, LCD TV, fen za kosu, telefon, balkon. 
Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži gde gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane. 

Usluga
All inclusive. 

Popusti i doplate
Lekar, room service, vešeraj, A' la carte restorani. 
PT

Organizator putovanja je turistička agencija Ponte, broj licence OTP 130/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Ponte. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama