The three Corners Equinox Beach Resort

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Marsa Alam, 30 km od aerodroma Marsa Alama i  oko 240 km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 218 smeštajnih jedinica. U ponudi su restorani i barovi kao i razni sportski sadržaji. Zbog svoje lokacije preporučuje se ljubiteljima podvodnog sveta. 

Za decu tu su dečiji bazen i dečiji klub (otvoren samo u julu i avgustu).

Plaža
Hotel ima svoju plažu dužine 400m sa postepenim ulaskom u more i koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Plaća se: diving i kite centar, kvadovi, jahanje konja i kamila.

Smeštaj
Hotel ima 218 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu,telefon, sef, minibar, krevetac (na upit) i Wifi internet. 

Comfort sobe su veličine oko 27 m2. Mogu imati bračni ležaj ili dva odvojena ležaja, sa pogledom na vrt, bočni i direktni pogled more. 
Određen broj soba mogu biti konektovane. Moguć smeštaj 2+1. 

Premium sobe su veličine oko 33 m2. Mogu imati francuski ležaj i dodatni single ležaj ili 3 odvojena ležaja, sa pogledom na more. 

Plaća se: telefon, mini bar.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima tri restorana – glavni restoran, Panorama Beach restoran i Dolce Vita (italijanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pool Bar, Panorama Bar & Eatery i Beach Bar. 

Plaća se: a la carte restoran, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Prodavnice, usluga pranja i peglanja veša, frizerski salon. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima dva bazena za odrasle (jedan se greje tokom zime), jedan bazen za decu, odbojku na plaži, aerobik, boćanje, animaciju, Wi-Fi internet. 
Animacioni tim hotela pruža razne aktivnosti gostima svih uzrasta: stoni tenis, odbojka, aerobik, boćanje, pikado, teretanu u Health klubu. 
Za najmlađe je na raspolaganju Trixie Kids Club (otvoren samo tokom jula i avgusta).

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže,  sauna, jacuzzi, parno i tursko kupatilo, frizer, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama