Akra Sorgun Tui Blue Sensatori

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Sorgun, od centra Sidea je udaljen oko 4 km, od aerodroma Antalija oko 67 km a od centra Antalije oko 78 km.

Opšti podaci
Moderan i luksuzan resort. Sastoji se iz tri odvojene zgrade, a dizajniran je tako da zadovolji potrebe parova, kao i porodica sa decom. Otvoren je u maju 2013. godine.
Hotel ima glavni restoran, a’ la carte restorane (“Safran “- turski, “Aqua” – gril, “Ocean” – riblji, “Olive” – italijanski i “Tarcin”), poslastičarnicu “Melissa”, barove (“Sorgun Lounge Lobby”, “Ocean Beach”, “Olive Pool”, “Yasemin Adult Pool”, “Club House” i “Butterfly Adult”).
Za decu su tu mini klub, igralište, dečiji bazen i dečiji meni u glavnom restoranu.
Plaža
Hotel ima 260 m dugu peščanu plažu gde se ležaljke, suncobrani i peškiri ne plaćaju.

Plaćaju se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Sve sobe imaju laminat, centralnu klimuj, LCD TV sa satelitskim kanalima, Wi-Fi internet, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, bade mantil i papuče, sef, mini bar (voda, sokovi i pivo), ketler, set za čaj i kafu i balkon.

Standard superior sobe su veličine oko 38 m².                                                                                                                     
Porodične (family) sobe imaju oko 40 m² i sastoje se od dve spavaće sobe koje su odvojene kliznim vratima.

Plaćaju se: telefon, room servis.

Hrana i piće
Usluga je All Inclusive – Samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, turske palačinke, kafa i kolači u određeno vreme tokom dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani i ostalo van koncepta po hotelskim pravilima.

Ostali sadržaji
Lekar na poziv, frizer, foto radnja, rent-a-car, hemijsko čišćenje, mini market, butici, konferencijska sala.

Sport i zabava
Otvoreni bazeni, dečiji bazen, odbojka na plaži, teniski teren, fudbalski teren, teretana, fitnes centar, aerobik, stoni tenis, tenis, animacije, Wi-Fi internet u lobiju i sobama, bioskop na otvorenom i zatrovrenom.

Plaćaju se: sportovi na vodi, bilijar, video igrice i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.
Plaćaju se: Spa centar, masaže, tretmani, piling.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama