Akra V Hotel

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel je od aerodroma u Antaliji udaljen 15km i nalazi se u centru grada, na 300m od svoje plaže i mora.

Opšti podaci
Hotel se nalazi u centru Antalije, nedaleko od čuvenog bazara i na 15km od aerodroma. Otvoren je 1996. a poslednji put renoviran 2014. godine. U ponudi ima 58 smeštajnih jedinica raspoređenih na 5 spratova, kao i nekoliko bazena na otvorenom i zatvorenom. Wi-Fi je dostupan samo u sobama. 

Za decu tu su igraonice, igrališta, dečiji bazeni i opcija čuvanja dece.

Plaža
Hotel se nalazi na 300m od svoje privatne plaže. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 58 smeštajnih jedinica i sve su opremljene klima uređajem, SAT TV-om, fenom, telefonom, sefom, mini barom. Osobama sa invaliditetom olakšan je pristup restoranu i višim spratovima. Sobe mogu da imaju pogled na more ili grad.

Casual sobe su veličine 28m²  i imaju balkon, sa pogledom na more ili grad.
Casual Suite sobe su veličine 32m² i imaju balkon, sa pogledom na more ili grad.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona. Hotel ima glavni restoran, bistro, 2 bara (Pool, Snack) i poslastičarnicu.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća,  restoran, vitamin bar, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Sport i zabava
Hotel ima bazen na otvorenom i zatvorenom, dečiji bazen, kuglanu, opciju iznajmljivanja bicikla, sto za bilijar, prostor za karaoke i mogućnost raznih sportova na vodi.

Za najmlađe
Za decu tu su igraonice, igrališta, dečiji bazeni i opcija čuvanja dece.

Spa & wellness
Hotel ima spa i saunu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama