Ami Hotel & Spa

Petrovac, Crna Gora

Opis destinacije

Petrovac je malo primorsko mesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Brojni zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, nalepše su u ovom delu Jadrana. Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Šume iznikle u kamenjaru okružuju svaki zaliv. Okolna priroda je bujna, zelena i iznenađujuća. Svi oni koji su otkrili draži porodičnog letovanja, prostranstvo plaža i mir koji Petrovac nudi svojim gostima, vraćali su se ponovo. Petrovac sve svoje stare prijatelje i nove goste očekuje u svojoj punoj lepoti.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel Ami, smešten je u Petrovcu, na prelepoj jadranskoj obali Crne Gore – jednom od najlepših mesta susreta zemlje i mora.
Kao deo Budvanske rivijere, na 19 km od kraljice crnogorskog turizma, Budve, Petrovac ima dobru konekciju i sa 2 internacionalna aerodroma, Aerodrom Tivat 43 km i 48 km Aerodrom Podgorica.Hotel Ami je idealno mesto za jedinstvene trenutke opuštanja. Njegov prekrasan pogled na more nesumnjivo je jedna od atrakcija hotela.

Hotelski sadržaji
RESTORANI
Gosti hotela mogu uživati u kulinarskom iskustvu sjajnih kuvara, u a la carte restoranu, sa italijanskim specijalitetima i modernim mediteranskim primesama, odabranih italijanskih i lokalnih ukusa, sa internacionalnim šmekom.

Spa & Wellness
Annina Spa & wellness nudi bogat sadržaj i prostor posvećen opuštanju, osmišljen da preporodi telo i obnovi dušu. Ovo mesto je oaza mira, gdje su misli relaksirane među toplim bojama i opuštajućom muzikom.

Sve sto je potrebno za pronalaženje savršenog balansa između tela i duše, sadrži ponuda Annina wellness and SPA:

Bazen u zatvorenom
Bazen na otvorenom
Finska sauna
Aromatična sauna
Tursko parno kupatilo
Tuševi doživljaja
Slana soba
Teretana
Salon lepote

KONFERECNCIJSKA SALA

Kompletno opremljena konferencijska sala pruža smestajni kapacitet do 80 mesta i pogodna je za sve biznis događaje, konferencije, treninge i sastanke.
Ova multifunkcionalna prostorija može biti prilagodjena raznim potrebama, a raspored stolova oblikovati po želji .
Sala je opremljena kompletnom tehničkom opremom koja je neophodna za Vaš poslovni događaj.

Smeštaj

113 modernih soba i apartmana, opremljene italijanskim, visokokvalitetnim namještajem.
Prostrane sobe i apartmani sa elegantnim savremenim dizajnom opremljeni su sadržajima i uslugama potrebnim da bi boravak u hotelu bio nezaboravno iskustvo. Sigurnost gosta jako važna, zbog toga je hotel potpuno opremljen najnovijom protivpožarnom tehnologijom.

STANDARD SOBA
već od 25m2
Standardna dvokrevetna soba, pruža divan pogled na planinu, grad i/ili more.
Nove i prostrane sobe, sa najnovijom tehnologijom i elegantnim savremenim dizajnom, su kompletno opremljene svim sadržajima i kompletnom uslugom.
Soba ima dva single kreveta ili bračni krevet i komforne ekstra krevete za decu, ukoliko je potrebno.
Potpuno opremljeno kupatilo, sa svom neophodnom kozmetikom, papučama i bademantilom.

DE LUXE SOBA S POGLEDOM NA PLANINU
već od 25m2
Luksuzna soba sa najnovijom tehnologijom, direktnim pogledom na planinu i elegantnim dizajnom. Sve sobe obezbeđuju funkcionalni i praktičan nov namještaj i svež ambijent dobrodošlice. Sobe su opremljene bračnim krevetima ili queen-size krevetima.
Potpuno opremljeno kupatilo, sa svom neophodnom kozmetikom, papučama i bademantilom.

DE LUXE SOBA S POGLEDOM NA MORE
već od 35㎡
Nova elegantna soba sa gracioznim dizajnom i fascinantnim pogledom na more. Sve sobe imaju funkcionalan i praktičan nov nameštaj, koji će omogućiti uživanje u jedninstvenosti i prijatnom ambijentu.
Soba je opremljena sa najnovijom tehnologijom, sa bračnim krevetom ili dva pojedinačna kreveta, sa modernom sofom na izvlačenje za decu ili odrasle.
Potpuno opremljeno kupatilo, sa svom neophodnom kozmetikom, papučama i bademantilom.

DE LUXE SOBA S POGLEDOM NA MORE 2+2
već od 35m2
Nova elegantna soba sa gracioznim dizajnom i fascinantnim pogledom na more. Sve sobe imaju funkcionalan i praktičan nov namještaj, komforni bračni ležaj i sofu.Soba je opremljena sa najnovijom tehnologijom, , sa bračnim krevetom ili dva pojedinačna kreveta, sa modernom sofom na izvlačenje za decu ili odrasle.
Potpuno opremljeno kupatilo, sa svom neophodnom kozmetikom, papučama i bademantilom.

VILLA SOBA
40-58 ㎡
Soba raspolaže sa king size krevetima i ekstra komforom u sobi sa najnovijom tehnologijom, sve u cilju savršenog odmora.
Potpuno opremljeno kupatilo, u svakoj sobi po jedno, sa svom neophodnom kozmetikom, papučama i bademantilom.
Pogled more i planina.

JUNIOR SUITE POGLED PLANINA/GRAD ILI MORE
33 – 43㎡,
Opremljen je najnovijom tehnologijom, obezbeđuje funkcionalan i praktičan nameštaj u gostoljubivom ambijentu, prijatnih boja. Gosti mogu birati sobu sa francuskim krevetom ili dva odvojena kreveta, sa komfornom sofom na izvlačenje za decu ili jednu odraslu osobu, po potrebi. Potpuno opremljeno kupatilo sa svom neophodnom kozmetikom, papučama i bademantilom.
Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.
Noćenje.

Drugi dan - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate. 

Plaćanje se može vršiti u gotovini, Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana
pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro)

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

OLY

Organizator putovanja je turistička agencija Olympic Travel, broj licence OTP 20/2021 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Olympic Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama