Andaluzija

Andaluzija, Španija

već od 639€

Opis destinacije

Andaluzija je mesto ukrštanja kontrasta u svakom pogledu. Svojstvena i posebna u egzotičnoj mešavini tradicionalne španske, mavarske i jevrejske kulture sa arapskim i afričkim primesama, ne podseća ni na jedno drugo mesto na svetu. Poznata je kao postojbina flamenka, gitare, koride, Pabla Pikasa i Don Žuana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Cenovnik
TERMIN / SOBA29.09.24.
03.10.24.
13.10.24.
17.10.24.
27.10.24.
31.10.24.
10.11.24.
14.11.24.
Dvokrevetna soba, Standard€679€679€679€639
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Standard€679€679€679€639
Jednokrevetna soba, Standard€819€819€819€779

Cena uključuje
- Povratni avio prevoz na relaciji Beograd-Malaga-Beograd avio kompanijom Air Serbia i uključenim čekiranim prtljagom od 23kg i ručnim od 8kg
- Aerodromske takse u iznosu od 54€. Aerodromske takse su podložne promeni do dana polaska na putovanje. Deca 0-2 godine ne placaju aerodromske takse 
- Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u hotelu prema programu u standardnim dvokrevetnim, jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
- Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom
- Asistencija lokalnog vodiča na srpskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
- Panoramski razgled grada 

Cena ne uključuje
- Troškovi fakultativnih izleta i poseta, ulaznice za muzeje i lokalitete
- Međunarodno putno osiguranje (mogućnost pribavljanja u agenciji)
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Barselonu u iznosu od 4.37 € po osobi po noći za boravak u hotelima 3* i 5.57 € po osobi po noći za boravak u hotelima 4*

Cene fakultativnih izleta po osobi: (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 12 putnika).
- Marbelja i Ronda – 90 eur odrasli / 80 eur deca
- Sevilja – 110 eur odrasli / 100 eur deca
- Antekera i Granada – 100 eur odrasli / 90 eur deca

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika a organizovani su od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
HOTEL TENT 3* 

Hotel Tent je smešten u letovalištu Toremolinos  koje je udaljeno oko 15 km od Malage. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, wi-fi, parking...Svaka smeštajna jedinica je sa sopstvenim kupatilom, klimom, TV-om, fenom, balkonom...Doručak je kontinentalni - samoposluživanje.

https://www.tenthotels.com/es/tentTorremolinos/
DAN 1.
BEOGRAD - MALAGA
Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre leta. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Malagu je 07:55 (let JU 576, Air Serbia). Sletanje aviona u Malagu je u 11:30 časova. Polazak na panoramsko razgledanje grada autobusom sa vodičem na srpskom jeziku:  luka i plaža Malageta, korida, katedrala, zamak Gibralfaro koji potiče iz 10. veka i nalazi se na brdu iznad grada, Alkazaba – mavarska palata, rimski teatar, centar grada – ulica Markes de Larios, Pikasov muzej...Nakon panoramskog razgleda odlazak u Torremolinos i smeštaj u hotel. Noćenje.

DAN 2.
TOREMOLINOS – MARBELJA – RONDA - TOREMOLINOS
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta Marbelja i Ronda. Marbelja je jedno od najpoznatijih letovališta na mediteranskoj obali i jedan od najposećenijih gradova oblasti Costa del Sol. Nakon zajedničkom obilaska i slobodnog vremena nastavak putovanja do Ronde za koju se smatra da je jedan od najposećenijih gradova Andaluzije. Obilazak grada u pratinji vodiča: odlazak do mosta Puente Nuevo odakle se vidi najbolja panorama grada a ujedno je i mesto gde se spajaju stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo, odlazak do koride koja je jedna od najstarijih u Španiji, arapsko kupatilo, palata Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine, Trg Dukesa de Parsent – najslikovitiji gradski trg na kome se nalazi crkva Santa Maria…Slobodno vreme za individualno uživanje u ovom predivnom gradu. U dogovoreno vreme polazak za Toremolinos. Noćenje.

DAN 3.
TOREMOLINOS - SEVILJA - TOREMOLINOS
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet Sevilja. Sevilja je glavni grad Andaluzije koji se nalazi u dolini reke Gvadalkir. Po  dolasku obilazak grada: gradska katedrala izgrađena na mestu džamije nakon proterivanja muslimana, Alkazar - stara mavarska palata, Zlatna kula, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. veka… Katedrala u Sevilji je najveća srednjevekovna i gotska katedrala čija je unutrašnjost bogato ukrašena zlatom a takođe je i poznata po tome što je u njoj sahranjen Kristofer Kolumbo. Nakon zajedničkom obilaska slobodno vreme. Povratak u Toremolinos. Noćenje.

DAN 4.
TOREMOLINOS - ANTEKERA - GRANADA - TOREMOLINOS
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet Antekera i Granada. Antekera je impresivan mali grad, sa više od 50 spomenika i pećina koje datiraju još iz bronzanog doba. Obilazak centra grada: palata Najera, manastir Katalinas i palata Markiza La Penja. Nastavak putovanja do Granade. Odlazak na panoramsko razgledanje grada. Granada je univerzitetski grad koji se nalazi u podnožju planina Siera Nevada. Alhambra je najpoznatija tvrđava koja se nalazi na brdu iznad grada a predstavlja kompleks kraljevskih palata, uređenih dvorišta bazena nastalih u doba vladavine dinastije Nasrida, kao i fontana i bogatih vodnjaka bašte Heneralife (nije predviđen grupni ulazak). Nakon obilaska slobodno vreme. U dgovoreno vreme polazak za Toremolinos. Noćenje.

DAN 5.
TOREMOLINOS - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Malagi. Poletanje aviona za Beograd u 17:45h. (let JU 579, Air serbia). Sletanje u Beoograd u 20:55h Kraj programa.
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

- gotovinski-prilikom rezervacije uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

- uplatom preko računa -prilikom rezervacije uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

TLL

Organizator putovanja je turistička agencija Travelland, broj licence OTP 123/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Travelland. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama