Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Aquaworld Resort Budapest 4*

Aquaworld Resort Budapest hotel je wellness i porodični hotel sa jedinstvenom uslugom. Nalazi se u severom delu Budimpešte u neposrednoj blizini autoputa M0. Hotel je direktno povezan sa najvećim Aqua parkom u Budimpešti – Aquaworld Waterpark, a u sastavu samog hotela je wellness & spa centar koji se prostire na 3 nivoa – Orienatal Spa.

Hotel Aquaworld Resort Budapest se sastoji od glavne zgrade i zgrade u kojoj se nalaze apartmani, ove dve zgrade su povezane podzemnim hodnikom. Hotel ima ukupno 309 soba među kojima su standard sobe, junior suite sobe, porodične sobe i apartmani. Svaka soba u hotelu ima kupatilo, fen za kosu, telefon, SAT TV, mini bar, sef, klima uređaj i Wi-Fi.

U sastavu hotela Aquaworld Resort Budapest se nalaze 3 restorana, kao i 3 bara.

Oriental Spa

Oriental Spa je wellness i fitnes centar u sastavu hotela Aquaworld Resort Budapest koji se prostire na 3 sprata.

Spa deo gostima nudi potpuno opuštanje i relaksaciju, u svom sastavu ima bazene za opuštanje, egzotične kupke, parna kupatila, kao i jedinstven svet sauna. U okviru wellness centra gostima su na raspolaganju najrazličitije vrste masaža i tretmana tela. U sastavu Orienta Spa centra su takođe i frizerski salon, solarijumo i salon za pedikir i manikir.

Fitnes centar je opremljen najmodernijim spravama a gostima su na raspoganju grupni i individualni treninzi. U sastavu Oriental Spa wellness i firnes centra se nalaze i dva terena za skvoš, a gostima je na raspolaganju i otvoreni teniski teren koji radi od maja do oktobra.

Aquaworld Vodeni Park

Aquaworld Water Park je jedan od najvećih tematskih vodenih parkova u Evropi koji nudi zabavu za čitavu porodicu tokom cele godine.

U sastavu Aquaworld vodenog parka nalaze se bazeni za plivanje (unutrašnji sa temperaturom vode 27-29°C i spoljašnji sa temperaturom vode 26-28°C koji je otvoren od aprila do septembra), bazeni za zabavu (unutrašnji sa temperaturom vode 32-34°C i spoljašnji sa temperaturom vode 32°C, oba otvorena tokom cele godine), 2 đakuzi bazena (sa temperaturom vode 34-38°C), bazen sa talasima (sa temperaturom vode 28°C), bazeni za skokove u vodu i surfovanje, kao i dečiji bazeni (unutrašnji sa temperaturom vode 30°C i spoljašnji sa temperaturom vode 30°C koji je otvoren od aprila do septembra).

Deo Aquaworld vodenog parka sa toboganima je namenjen za zabavu čitave porodice. U svom sastavu ima ukupno 11 tobogana - Mnountain river, Onion slide, Family slide, UFO slide, Rainbow, Blach hole, Kamikaze, Flying karpet.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama