Aska Lara Resort & Spa

Antalija, Turska

Opis destinacije

Antalija se smatra najatraktivnijom regijom kada je u pitanju letovanje u Turskoj. Poznata je po brojnim restoranima, barovima, a sam centar je dinamičan sa različitim mestima za izlaske. Lara i Kundu su najčuvenije plaže ovog grada i nalaze se na 15-25 km od centra. Plaže su duge i peščane, te predstavljaju idealan izbor za porodični odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Aska Lara Resort & Spa zauzima površinu od 62 000 m2, otvoren je 2014. Godine. Hotelska plaža dužine 150 m do koje saobraća hotelski shuttle servis, nalazi se na 350 m udaljenosti. Centar grada je udaljen oko 16 km a aerodrom oko 12 km. Čuveni shopping centri Lare se nalaze na pešačkoj udaljenosti od hotela.

Sobe: Hotel Aska Lara Resort & Spa u glavnoj zgradi ima 545 smeštajnih jedinica među kojima su najbrojnije standardne, connection i porodične sobe. Anex zgrada hotela Aska Lara Resort & Spa od glavne zgrade udaljena je 100 m. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, bade mantile, papuče, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kojem se služe pansionski obroci, hotel Aska Lara Resort & Spa poseduje snack restoran u kojem se služe lagani obroci kao i 4 a la carte restorana koja služe specijalitete italijanske, mediteranske, turske i istočnjačke kuhinje. Osim brojnih restorana na raspolaganju je 9 barova od kojih se pojedini nalaze na plaži i služe lagane obroke i osvežavajuće napitke. Od dodatnih sadržaja hotel ima servis za pranje i peglanje veša, internet centar, usluge lekara, TV salu, manji bioskop, prodavnice, menjačnicu i rent a car službu. Restoran, vodeni park, plaža, barovi, mini klub i ostali sadržaji od annex zgrade udaljeni 450 m. (postoji shuttle bus koji vozi do glavne zgrade i plaže). Anex zgrada hotela Aska Lara Resort & Spa ima svoj bazen za odrasle, bazen za decu, snack restoran i bar.

Sport i zabava: Hotel Aska Lara Resort & Spa u svom sastavu ima ukupno 9 bazena od kojih su 7 spoljašnji, 4 bazena se nalazi na itnes plaže a 3 na itnes hotelske zgrade. U ponudi su i 2 unutrašnja bazena od kojih je jedan namenjen najmlađim gostima. Ljubiteljima aktivnog odmora na raspolaganju je aqua park sa 9 vodenih tobogana. Spa centar u ponudi ima kozmetički salon, itness centar, saunu, turko kupatilo, sobe za različite vrste masaža i đakuzi. Ljubitelji sporta mogu da se zabave igrajući stoni tenis, kuglanje, košarku, tenis, odbojku na plaži, mini fudbal, bilijar ili prateći neki od grupnih programa poput aerobika. O najmlađim gostima brine stručan tim animatora u sklopu mini klubova.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama