Asrin Beach Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Alanja, Turkler, oko 22km od centra Alanje i oko 90km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel je izgrađen 1997. godine, a poslednji put renoviran 2018. godine(delimično). Prostire se na površini od 9.000m2 i u ponudi ima 250 soba. Sastoji se od jedne glavne zgrade sa 6 spratova. Gostima su na raspologanju glavni restoran, à la carte restoran na plaži i nekoliko barova.

Za decu tu su mini klub, mini disko, igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu do koje se stiže podzemnim prolazom ispod ulice. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.

Plaća se: peškiri za plažu.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 250 smeštajnih jedinica i sve imaju mini bar, ketler, SAT LCD TV, fen, klima uređaj, sef. 

Standardne sobe mogu biti kapaciteta za dve ili tri osobe.

Plaća se: room service, telefon, sef.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, užina, večera, ponoćna supa. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u toku obroka i u baru pored bazena, kao i topli napici ili kolači u različito doba dana. Bar na plaži ja dostupan gostima tokom dana.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turska kafa, sveže ceđeni sokovi, à la carte restoran na plaži i ostalo van koncepta.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, bazen za decu i bazen sa toboganima, stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, step aerobik, gimnastika u vodi,  dnevne i večernje animacije, turske večeri, Wi-Fi.

Plaća se: sportovi na vodi.

Za najmlađe
Za decu tu su mini klub, mini disko, igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Spa & wellness
Plaća se: tursko kupatilo (hamam), sauna, masaže, piling, Spa i tretmani nege lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama