Aziza Thalasso and Golf

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Hammamet. Udaljen je oko 75 km od aerodroma u Tunisu, a od aerodroma u Monastiru oko 100 km.

Opšti podaci
Hotel poseduje ukupno 218 soba. Okružen je prelepim baštama i vrtovima i namenjen je samo za odrasle. Gosti se mogu opustiti u spa centru ili u nekom od brojnih barova u hotelu, ili mogu učestvovati u raznim aktivnostima tokom dana i večeri.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži. Suncobrani, ležaljke i peškiri su dopstupni gostima bez doplate.

Smeštaj
U hotelu postoji ukupno 218 soba. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo, terasu ili balkon, LCD TV, mini bar, klimu, sef, internet, toaletni pribor.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima su na raspolaganju dva restorana i 4 bara. 

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, konferencijska sala, salon lepote.

Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni, fitnes centar, teretana, internet, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, sportovi na vodi.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama