Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Port el Kantaoui, na 500 m od luke i centra. Od aerodroma Monastir udaljen je oko 21 km, a od  Soussa je udaljen oko 12 km.

Opšti podaci
Concord Green Park Palace hotel pripada poznatom lancu hotela Concord. Otvoren je 2016. Prostire se na površini od 50.000m². Hotel ima 452 smeštajne jedinice. Osim glavnog restorana ‘Vendome’, gostima su na raspolaganju i à la carte restorani Didon (orijentalni restoran), La Savoj (gastronomski specijaliteti), Nesoi ( mediternaski restoran) , kao i tri bara – Lobby Swing, Pool Blu i Lounge bar Funana.

Za najmlađe je tu Mini Club ‘Kiddy Club’ (4-12god), igralište za decu i dečiji bazen (28 m2).

Plaža
Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži u Port El Kantaoui-u, u neposrednoj blizini marine i centra mesta. 

Smeštaj
Sve sobe imaju balkon ili terasu, SAT TV, klimu, mini bar (voda i soft pića se dopunjuju jednom dnevno), sef, telefon, kupatilo sa kadom, fen za kosu, Wi-Fi internet. 
Standard sobe su površine oko 40 m². Imaju dva ležaja 110 cm x 220 cm. Mogu imati pogled na more ili na vrt. 
Family suites su površine oko 58 m². Imaju odvojenu spavaću (francuski ili dva odvojena ležaja) i dnevnu sobu (sofa na razvlačenje). Mogu imati pogled na more.
Junior suites su površine oko 55 m².  Spavaća soba (francuski ili dva odvojena ležaja) nije odvojena od dnevne sobe. Mogu imati pogled na more ili na bazen.
Prestige suites su površine oko 62 m². Spavaća soba (francuski ležaj) može biti odvojena ili u jednoj prostoriji sa dnevnom sobom (sofa na razvlačenje). Sobe imaju frontalni pogled na more.
Plaća se:  room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kolači u određeno doba dana. Gostima su na raspolaganju i à la carte restorani Didon (orijentalni restoran), La Savoj (gastronomski specijaliteti), Nesoi (mediteranski restoran otvoren od 15.06. do 15.09.) uz prethodnu rezervaciju.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Konferencijski centar, frizer, servis za pranje i peglanje veša.

Spa & wellness
Besplatna soba za fitnes.
Plaća se: Hammam, masaže, talaso terapija i Spa Wellness sa različitim hidroterapijskim tretmanima, kozmetičar.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama