Brayka Bay Resort

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na 43km od aerodroma Marsa Alam i na 265km od aerodroma u Hurgadi. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2004. a poslednji put renoviran 2023. godine. Pripada lancu Brayka hotela i zauzima površinu od 12000 m2. Nalazi se u zalivu, na privatnoj peščanoj plaži, a veliku pažnju i interesovanje privlače i koralni grebeni bogati raznolikim podvodnim svetom. U ponudi ima 419 smeštajnih jedinica, bazene na otvorenom od kojih je jedan dečiji, spa i fitness centar u čijem je sklopu bazen na zatvorenom, terene za tenis, odbojku na plaži, opremu za snorkelling i ronjenje, dok je Wi-Fi dostupan samo u lobiju.

Za decu, tu su mini klub (6-12 godina), dečiji bazeni, igralište i park uz plažu.

Plaža
Hotel se nalazi u zalivu i sa ostatkom kompleksa Brayka hotela deli 1.3km peščane plaže. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za korisnike hotela.

Smeštaj
U ponudi, hotel ima 419 smeštajnih jedinica i sve su opremljene: centralnom klimom, balkonom, fenom, direktnim telefonom u sobi i kupatilu, mini barom, sefom, TV-om.

Standardne sobe su veličine 35m2 i mogu biti sa pogledom ka bašti ili okolnim planinama, i bočnim pogledom na more. Sastoje se od francuskog ležaja ili dva odvojena kreveta, a mogu da prime 2+2 ili 3+1.

Superior sobe su veličine 35m2  i nedavno su renovirane. Mogu biti sa pogledom na baštu ili bočnim pogledom na more. Sastoje se od francuskog ležaja ili dva odvojena kreveta, a mogu da prime 2+2 ili 3+1.

Standard sobe beach front su veličine 27m2, renovirane su 2023. godine i nalaze se na 15m od plaže. Mogu da imaju pogled na more ili zaliv, a mogu da prime 2+1 ili 3 odrasle osobe.

Family sobe su veličine 70m2 i mogu da imaju pogled na baštu ili delimičan pogled na more. Sastoje se od dve odvojene spavaće sobe i dva odvojena kupatila, i mogu da prime 3+2.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, keks, sendviči, kafa i kolači, razne užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana “Zest”, hotel ima i dva à la carte restorana (Tamara, specijalizovan za arapsku kuhinju, i Gamberini koji nudi specijalitete morske kuhinje), 4 bara (Tiffany’s, Blues, Mega, Sailor’s) i disko.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća,  restoran, vitamin bar, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar na poziv, prodavnice, frizer, sale za konferencije i sastanke, faks, amfiteatar.

Sport i zabava
Hotel ima veliki bazen na otvorenom i dečiji bazen, bazen prilagođen samo za ronioce, terene za fudbal, tenis, odbojku na plaži, stolove za tenis i bilijar, fitness centar sa bazenom na zatvorenom, opremu za ronjenje i snorkelling.

Plaća se: razni sportovi na vodi

Spa & wellness
Hotel u ponudi ima Spa centar “Well-being” , gde su gosti u mogućnosti da koriste saunu, parno kupatilo, razne tretmane i masaže.

Plaća se: frizerski salon, salon za pedikir i manikir

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama