Calido Maris Hotel

Side, Turska

Opis destinacije

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske. Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se mešale umetnosti iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke. Zahvaljujući tome, grad je međunarodno priznat sa svojim spomenicima kulture, kao jednim od najvažnijih punktova Male Azije. Glavni turistički delovi grada gotovo su podeljeni. Zapad je u znaku luksuza i modernog doba, sa hotelima visoke kategorizacije i prelepim peščanim plažama, dok je istočni, među lokalnim stanovništvom poznat kao ’drevni Side’, više šljunkovit, ali u poređenju sa zapadom, mirniji. Takođe, svemu tome doprinosi i činjenica da se upravo na istočnim obalama nalaze ostaci istorije grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Calido Maris se nalazi u mestu Cenger oko 15km od grada Manavgat. Udaljen je oko 20km od Sidea i oko 75km od aerodroma u Antaliji. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren u Aprilu 2017. godine. Nalazi se u mestu Cenger i udaljen je oko 20km od Sidea. Hotel raspolaže sa ukupno 427 smeštajnih jedinica ( 305 standardih soba, 82 porodičnih, 36 apartmana i 4 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama).Pored glavnog restorana hotel nudi i 2  à la carte restorana, 7 barova, otvorene i zatvorene bazene, aqua park, dnevne i večernje animacije. 

Za decu su tu: igralište, aqua park, mini club, dnevne i večernje animacije. 

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju peščano – šljunkovitu plažu. Plaža se nalazi preko puta ulice i do nje se dolazi podzemnim prolazom. Ležaljke, peškiri, suncobrani i dušeci se ne plaćaju. 

Smeštaj
Hotel raspolaže sa ukupno 463 smeštajnih jedinica ( 305 standardih soba površine 30m² , 82 porodičnih površine 40m², 72 connecting soba površine 34m² + 26m² i 4 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama). Sve sobe imaju: klima uređaj, SATV TV, sef, mini bar, fen za kosu, telefon, balkon ili terasu. 

Plaća se: room service, sef.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu All Inclusive (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana gde se služe glavni obroci (doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina), gostima su na raspolaganju i 2 à la carte restorana (italijanski i turski), nekoliko barova i poslastičarnica. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i sve van koncepta. 

Ostali sadržaji
Wi-fi internet(normalne brzine),lekar, telefon, servis za pranje i peglanje veša, sef, rent a car.

Plaća se: Wi-fi internet(brži internet), lekar, telefon, servis za pranje i peglanje veša, sef, rent a car. 

Sport i zabava
Otvoreni bazeni, dečiji bazen, aqua park (6 tobogana za odrasle i 3 za decu), stoni tenis, bilijar, dnevne i večernje animacije. 

Plaća se: bilijar, sportovi na vodi, igraonica. 

Za najmlađe
Mini klub, Teeny club, dečiji bazen, tobogani za decu.

Spa & wellness
Hamam, sauna

Plaća se: masaže, pilinzi, tretmani lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama