Corendon Playa Kemer

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Beldibi, 10km od Kemera i 25km od Antalije. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 40km.

Opšti podaci
Corendon Playa Kemer (ex. Grand Park Kemer) obuhvata površinu od 20.000m2. Sastoji se od glavne zgrade i anex zgrade i ima ukupno 306 soba. Hotel razlikuje standardne, family i sobe za osobe sa posebnim potrebama. Gostima su na raspolaganju glavni restoran ,,Zephyranthes”, dva a la carte restorana (,,Bona Fides” i ,,Pier”), Food Court, poslastičarnica i 6 barova (Lobby Bar, Court Bar, Service Bar, Disco, Pier Bar, Pool Bar).

Za decu su tu dečiji otvoreni bazen, mini club, igralište. 

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peskovito – šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne plaćaju. 

Smeštaj
Standardne sobe imaju površinu od 24 do 27m2 i bračni ili dva razdvojena kreveta. Moderno su opremljene i sadrže kupatilo sa tuš kabinom, balkon, direktnu telefonsku liniju, split klimu, mini bar (dnevno se dopunjuje sokovima, pivom i vodom), satelitsku TV, sef, fen, set za čaj i kafu, Wi-Fi. Mogu imati pogled na kopno i more. 

Family sobe imaju površinu od 32 do 40m2. Sastoje se od dve sobe razdvojene vratima. Nalaze su u anex zgradi i imaju pogled na kopno. Opremljene su isto kao standardne sobe.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All inclusive, samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera. Tokom ručka i večere gostima su na raspolaganju vegetarijanski i dijetalni, a za najmlađe dečiji meni. Međuobroci i užine su dostupne u Food Court-u tokom 24h, a poslastice i sladoled u poslastičarnici u određeno doba dana. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 
Plaća se: uvozna i flaširana pića, a la carte restorani i sve ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.
Ostali sadržaji
Frizer, doktor, menjačnica, servis za pranje i sušenje veša, rent-a-car, prodavnice, fotograf.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, dečiji otvoreni bazen, otvoreni bazen sa 3 tobogana, zatvoreni bazen, dnevne i večernje animacije i programi, muzika uživo određenim danima, pikado, stoni tenis, gimnastika, fitness, Wi-Fi u sobama, lobiju i ostalim javnim prostorijama.

Plaća se: sportovi na vodi i škola ronjenja.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama