Crystal Admiral Resort Suites and Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske. Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se mešale umetnosti iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke. Zahvaljujući tome, grad je međunarodno priznat sa svojim spomenicima kulture, kao jednim od najvažnijih punktova Male Azije. Glavni turistički delovi grada gotovo su podeljeni. Zapad je u znaku luksuza i modernog doba, sa hotelima visoke kategorizacije i prelepim peščanim plažama, dok je istočni, među lokalnim stanovništvom poznat kao ’drevni Side’, više šljunkovit, ali u poređenju sa zapadom, mirniji. Takođe, svemu tome doprinosi i činjenica da se upravo na istočnim obalama nalaze ostaci istorije grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Kızılot,  oko 50m od svoje plaže, oko 12km od Manavgata, oko 27km od centra Sidea, oko 85km od centra Antalije i oko 80km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Crystal Admiral Resort Suites And Spa zauzima prostor od 50.000m2 od čega bašta zauzima 15.000m2. Resort je otvoren 2005. godine, a poslednji put renoviran 2019. Čini ga glavna zgrada sa 6 spratova. Hotel raspolaže sa 834 smeštajnih jedinica soba  od kojih je 8 za osobe sa posebnim potrebama.
Gostima je pored glavnog restorana na raspolaganju i nekoliko à la carte restorana ( italijanski, turski, ribljii) nekoliko barova (Lobby, Beach, Pool, Veranda, Aspendos, Kids Pool, Detox, Vitamin, Foyer, Disco i Café Turca) i poslastičarnica.
Za decu tu je mini club ( 4-12 god.), teen club ( 13-17 god.), mini disco, mini bioskop, igralište i dečiji bazen sa aqua parkom.

Plaža
Hotel ima svoju 250m dugu peščanu plažu, od koje je udaljen samo 50m, a do koje se dolazi podzemnim prolazom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju (za peškire se ostavlja depozit).

Smeštaj
Standardne sobe su veličine 35m² i imaju tepih, centralnu klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, Wi-Fi, mini bar (dopunjuje se bezalkoholnim pićima), sef, telefon u sobi i kupatilu, tuš, fen. Većina soba ima balkon. Sobe mogu imati pogled na kopno ili bočni pogled na more.

Duplex Family sobe su veličine 55m² sastoje se od dve sobe i jednog kupatila i imaju tepih, centralnu klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, Wi-Fi, mini bar, sef, telefon, tuš, fen. 

Honeymoon sobe su veličine 48m² sastoje se od jedne sobe sa jacuzzi-jem i jednog kupatila i imaju tepih, centralnu klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, Wi-Fi, mini bar, sef, telefon, fen. 

Junior suite sobe su veličine 50m² sastoje se od jedne sobe, dnevnog boravka i jednog kupatila. Imaju tepih, centralnu klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, Wi-Fi, mini bar, sef, telefon, kada, fen.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultimate All Inclusive – izbor više jela po hotelskim pravilima, u glavnom restoranu: doručak, kasni kontinentalni doručak, ručak, večera, ponoćne užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U koncept su još uključeni jednom u toku boravka određeni à la carte restorani, tursko pecivo, turske palačinke, keks i kolači tokom dana, sladoled u određeno doba dana kao i razne užine.

Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, a la carte restorani uz rezervaciju (deci do 7 godina nije dozvoljen ulaz), nargile u kafeu, Wine house.

Ostali sadržaji
Lekar, pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri…), frizer, kongresni centar do 2.500 mesta.

Sport i zabava
Hotel poseduje 4 otvorena bazena, aqua park sa 4 tobogana, 2 otvorena dečija bazena, zatvoreni bazen i zatvoreni bazen za decu,  Wi-Fi (lobi, sobe i javni prostori, sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), teniski teren, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, fitness centar, vaterpolo, akvarobik, aerobik, strečing, pikado, mini golf, vazdušna puška, boćanje, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika određenim danima, diskoteka.

Plaća se: internet kutak (uz prethodnu rezervaciju), kompjuterske i video igre, kuglanje, bilijar, stoni fudbal, osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna,  parna soba, jacuzzi.

Plaća se: Spa centar, Spa bazen, masaže, piling, razni tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama