Crystal Family Resort and Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Beleku, Boğazkent na svojoj plaži, oko 5km od centra Beleka, oko 12km od Serika, oko 50km od centra Antalije i oko 40km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2007. a poslednji put renoviran 2013.godine. Zauzima površinu od 23.000m2 od čega hotelski sadržaji zauzimaju oko 8.000m2. Čine ga 4 petospratne hotelske zgrade.
Ukupno ima 380 smeštajnih jedinica (166 sa pogledom na more) od čega 284 standardnih (27m2, 3 za osobe sa posebnim potrebama), 92 family (40m2), 4 junior apartmana.
Za decu tu je mini club, teen club, mini disco, mini bioskop, igralište kao i delovi za decu na ostalim bazenima, razne igre, aktivnosti i šou programi svakodnevno. Preporučujemo porodicama sa decom.

Plaća se: kolica za bebe.

Plaža
Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu dužine 150m. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne naplaćuju.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Standardne sobe imaju balkon, tepih, centralnu klimu, sef, telefon, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, mini bar, Wi-Fi, telefon u kupatilu, fen, tuš. Sobe su površine oko 27m².

Family sobe su površine oko 40m² i sastoje se od dve spavaće sobe odvojene vratima i jednim kupatilom. Imaju sve karakteristike standardnih soba.
  
Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, ručak i večera. U koncept je uključen dečiji meni u glavnom restoranu. Jednom u toku boravka od minimum 7 dana je besplatno korišćenje à la carte restorana uz rezervaciju dan ranije (italijanski i turski) dok se riblji dodatno naplaćuje.
Tokom celog dana u snack restoranima se služe jela sa roštilja, pice, hamburgeri i ostale slične užine kao i jela po porudžbini na licu mesta. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
U glavnom restoranu je dostupna dijetalna, vegetarijanska hrana.

Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani, specijalne proslave.

Ostali sadržaji
Pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje i krojačke usluge, market, butik, usluge transfera, rent-a-car, fotograf, frizer, konferencijska sala.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, aqua park za odrasle i za decu, tobogani za odrasle i za decu, 2 teniska terena, mini golf, odbojka na plaži, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, aerobik, strečing, pikado, bioskop.

Plaća se: teniska oprema i osvetljenje terena, kuglanje, bilijar, stoni fudbal, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi (Jet ski, banana, parasejling, kanu, surf -uz sertifikat), profesionalni fudbalski teren.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna (sa šok-tušem), jacuzzi, parno kupatilo, fitness centar.

Plaća se: Spa centar i salon lepote, masaže, piling.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama