Crystal Waterworld Resort Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Boğazkent na svojoj plaži, oko 10km od centra Beleka, oko 50km od centra Antalije i oko 40km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotelski kompleks  zauzima prostor od 42.000m², sastoji se od glavne zgrade i dve anex zgrade koje čine. Otvoren je 2013. godine i u svojoj ponudi ima 1.023 smeštajne jedinice, od čega 729 standardnih, 281 family, 5 family soba sa krevetima na sprat, 4 apartmana, 4 honeymoon apartmana.
Gostima su na raspolaganju pored glavnog  restorana, 5 à la carte restorana (turski, orijentalni, riblji, italijanski i specijaliteti od mesa besplatno jednom u toku boravka), nekoliko baraova sa užinama u različito doba dana, poslastičarnica, nekoliko barova (Lobby, Terrace, Arena, Pool , Aqua Snack, Irish, Sunset, Atlantis, Prestige, Beach, Detox, Disco).

Za decu tu je mini klub (4-12 god.), teen club (13-17 god.), bini bioskop i disco, igralište i dva dečija bazena, dečiji Cryspy restoran, dečiji bife (ručak, večera).

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju 250 m dugu peščano-šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju. Za peškire se ostavlja depozit.

Smeštaj
Svaka soba ima laminat ili keramički pod, balkon, split klimatizaciju, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, mini bar, sef (pogodan za skladištenje laptopa) direktan telefon, Wi-Fi, telefon u kupatilu, fen. Dostupne su sobe za osobe sa posebnim potrebama, kao i za nepušače.

Standard sobe su površine 27 m², (max 3 osobe) mogu imati pogled na kopno, bazen, more.
Family sobe su površine 33 m²,mogu biti u glavnoj zgradi ili u anex delu mogu imati pogled na kopno i more, sastoje se od 2 spavaće sobe sa 1 francuskim ležajem i dva odvojena kreveta i jednim kupatilom. 
Honeymoon sobe su površine 23 m² imaju bočni pogled na more, sastoje se od 1 spavaće sobe sa  francuskim ležajem, jednim kupatilom, terasom na kojoj se nalazi jacuzzi i ležaljke za sunčanje.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultimate All Inclusive samoposluživanje -izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, razne užine u određeno doba dana, dijetalna, vegetarijanska i gluten free hrana u glavnom restoranu, mini bar (dnevno se dopunjuje ), jednom u toku boravka određeni à la carte restorani uz rezervaciju dan ranije, ponoćne užine u Aqua Sneck restoranu koji radi 24h, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani (riblji, orijentalni, specijaliteti od mesa)

Ostali sadržaji
Lekar, inernet cafe, pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri…), frizer, sale za sastanke, parking.

Sport i zabava
Hotel ima nekoliko otvorena bazena, 2 aqua parka ( 1 u glavnom i 1 u anex delu), dečiji bazen, bazen za bebe, zatvoreni bazen sa toplom vodom, dnevne i večernje animacije, karaoke, joga i meditacija, šah, wireless internet (sobe, lobi i javni prostor, sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), fitness centar, akvarobik, tenis, aerobik, odbojka na plaži, stoni tenis.

Plaća se: igraonica, video igrice, bilijar, kuglanje, stoni fudbal, osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, golf.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, jacuzzi, parno kupatilo.

Plaća se: Spa, masaže, piling.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama