Diar Lemdina

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Pogodna lokacija hotela takođe vam omogućava da lako istražite lokalne atrakcije kao što su tematski park Carthage Land, golf teren Jasmine i niz tradicionalnih sela, smeštenih u prelepom planinskom pejzažu. 

Opšti podaci
Diar Lemdina Hotel se nalazi u srcu Mediterana, bisera novog turističkog naselja Jasmin Hammamet. Hotel je udaljen 300 m od plaže, poseduje tematski park, spa centar, saunu i bazen. U ovom hotelu pružiće vam lepo iskustvo i nezaboravan odmor. Hotel Diar Lemdina vam nudi izbor da prenoćite u jednom od tri bloka “EL BOUSTEN”, “ERRIADH” ili “SIDI BOU SAID” usred njihovih bašta i njihovih privatnih bazena. Hotel Diar Lemdina raspolaže sa 190 apartmana i 40 dvokrevetnih soba. 
Plaža
Hotel ima svoju plažu, udaljenu 300m od hotela.

Smeštaj
Hotel Diar Lemdina raspolaže sa 190 apartmana i 40 dvokrevetnih soba. 190 apartmana su: 12 junior apartmana, 59 senior apartmana, 112 apartmana Ambassador i 7 apartmana Roial. 
Sve sobe u hotelu su potpuno opremljene i sadrže sopstveno kupatilo, balkon, internet, klimu, TV, telefon, mini bar, sef, fen.
Standard double room – 18  m²
Superior double room – 35 m² 
Junior Suite – 75 m²
Ambassador Suite – 120 m² 
Hrana i piće
U sklopu hotela se nalaze dva restorana – tradicionalni tuniski koji služi lokalna i internacionalna jela na bazi švedskog stola, a tu je i restoran Šeherezada koji služi ukusne orijentalne specijalitete. Takođe je domaćin zabavne emisije 1001 noć. Hotelski kafić je još jedno mesto za opuštanje i uživanje u osvežavajućem piću uz lagane zalogaje.
Hotel je na bazi All inclusive usluge.
Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani i ostalo van koncepta.

Usluga
Usluga u hotelu je na bazi All Inclusive.

Sport i zabava
U sklopu hotela nalazi spoljašnji bazen.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama