Doora Bodrum Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Torba, oko 10km od centra Bodruma i oko 28km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2021.godine, kategorisan kao luxury butique hotel, a kod svih vodećih turističkih svetskih i domaćih agencija i globalnih rezervacionih sistema označen kao hotel sa 5*. Ima ukupno 44 sobe, 16 apartmana (spa suite, sea suite, family suite) i 17 vila (family villa, grand villa, premium villa). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, Hideaway beach restoran, nekoliko barova, bazen, fitness centar i Spa centar.

Za decu tu su dečiji bazen, mini club, dečiji meni i stolice u restoranu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju privatnu plažu sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je bez doplate.

Smeštaj
Sve sobe imaju LCD TV, kupatilo sa kozmetikom, fen za kosu, ketler, klimu, sef, mini bar ( osim vila i family suite-a), Wi-Fi internet  i balkon ili terasu.

Superior soba ima površinu 40m2 i sastoji se od jedne sobe i kupatila, predviđena je maksimalno za 3 osobe i bebu. Ove sobe nemaju pogled na more.

Grand sea soba ima površinu 50m2 i sastoji se od spavaće sobe i kupatila. Ove sobe imaju pogled na more i predviđene su maksimalno za 3 osobe i bebu.

Spa suite ima površinu 35m2 i sastoji se od spavaće i kupatila. Predviđen je za dve osobe i bebu. Ovaj apartman nema pogled na more.

Sea suite ima površinu 60m2 i sastoji se od spavaće i kupatila, ima pogled na more.

Family suite  ima površinu 100m2 i sastoji se od dve spavaće sobe , dva kupatila, dnevne sobe i kuhinje. 

Family villa  ima površinu 160m2 i sastoji se od tri spavaće sobe i dva kupatila, na dva sprata.

Grand villa  ima površinu 305m2 i sastoji se od četiri spavaće sobe i 5 kupatila.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu A la carte All Inclusive – à la carte doručak i večeru u glavnom restoranu, ručak u Hideaway beach restoranu. Pored glavnih obroka u okviru koncepta usluge je uključena i poslastičarnica, kao i Lobby bar i Pool bar. All inclusive usluga traje od 07:30 – 00:00 a podrazumeva  navedene obroke i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna i premium pića, sva hrana i piće posle ponoći, nargila  i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, frizer, rent-a-car, menjački poslovi, organizovanje transfera.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, stoni tenis, odbojka na plaži, joga, pilates, aerobic, šah, fitness centar. Wi-Fi internet je dostupan gostima u okviru hotelskog kompleksa besplatno.

Plaća se: sportovi na vodi, privatan trening i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama