Duja Didim (ex Aurum Moon Resort)

Didim, Turska

Opis destinacije

Didim je više nego idealna letnja destinacija za odmor porodica sa manjom decom zbog čistog mora i dugih peščanih plaža sa plićakom. Letovalište Didim, gradić sa nešto manje od 60.000 stanovnika, pravi je raj za miran odmor. Nalazi se između jezera Bafa i grada Ajdina. Važan deo Didima je Altinkum sa tri peščane plaže, velikim i lepo uređenim šetalištem kao i brojnim lokalima. Do većine hotela iz centra grada s velikim brojem prodavnica i kafea, može se doći pešice. Glavna atrakcija grada je lokalitet na kome je hram posvećen bogu Apolonu. Jednom godišnje u proleće, ovde su se u čast boga Apolona održavala festivalska takmičenja u atletici i umetnosti, tzv. Didimeja. Reč didima znači blizanci. Na frizovima hrama mogu se videti ostaci floralnih reljefa sa prikazima blizanaca Apolona i Artemide, dece boginje Lete i Zevsa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na 86 km od aerodroma u Bodrumu, dok je od centra Didima udaljen 7 km. Zauzima površinu od 32.000m². Poslednje renoviranje izvršeno je 2016. godine. Hotel poseduje dve glavne zgrade (jedna ima pet, druga sedam spratova), dva bungalova i pet zasebnih blokova.

Plaža:
Plaža je delom peščano-šljunkovita, delom pontonska. Ležaljke suncobrani i peškiri besplatni su za goste hotela. Pored hotela nalazi se i uređena javna plaza koju gosti hotela mogu koristiti.

Sobe:
Hotel ukupno broji 454 sobe i sve poseduju: kupatilo sa tušem, fen, sef (besplatno), LCD TV, mini bar (dopunjava se svakodnevno), Wi-Fi internet (besplatno), centralni klima uređaj, telefon, ketler, balkon ili terasu.

Tipovi soba:
Standard sobe u glavnoj zgradi površine su 28-32m², mogu bit isa pogledom na more ili pogledom na kopno, namenjene su za max 3 osobe. 5 soba sa pogledom na more namenjene su za osobe sa posebnim potrebama.
Village standard sobe površine su 28-32m² i mogu imati pogled na more ili na kopno. Namenjene su za max 3 osobe.
Village Suite sobe površine su 45m², imaju dve prostorije i sve su sa pogledom na vrt. Namenjene su za max 4 osobe.
Village Family sobe površine su 32-35m², imaju dve prostorije i pogled na vrt. Namenjene su za max 4 osobe.
Village Kids sobe površine su 32-35m², imaju dve prostorije, u jednoj je francuski ležaj, u drugoj kreveti na sprat. Namenjene su za max 2+2. Imaju pogled na vrt.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, riblji i italijanski – jednom tokom boravka besplatno, uz prethodnu rezervaciju), snack bar, poslastičarnica, 4 bara, “Sturbucks coffee”, Wi-Fi internet, 8 spoljašnjih bazena (od kojih je jedan dečiji), 6 vodenih tobogana, tursko kupatilo i sauna (besplatno), fitness centar (besplatno), stoni tenis, mini fudbal, košarka, odbojka na plaži, animacioni programi, konferenkcijska sala, “DujaMoji” dečiji mini klub (4-12 godina), dečije igralište, mini disko. Usluge uz doplatu: masaže i tretnmani u Spa centru, motorizovani sportovi na vodi, suvenirnice, room service, usluga pranja i peglanja veša, frizer, usluge lekara.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.dujadidim.com

Napomena:
Moderan i udoban hotel poznatog hotelskog lanca, nudi mnoštvo sadržaja i izvrsnu uslugu kako porodicama, tako i parovima.
 
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum/Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama