Euphoria Palm Beach Resort

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Fun&Sun Euphoria Palm Beach hotel se nalazi u mestu Kizilagac. Grad Side je 20 km udaljen od istog, a aerodrom u Antaliji 78 km.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2002., a poslednji put renoviran 2018. godine. Radi samo u periodu od aprila do kraja oktobra. Zauzima površinu od 183.000m2 i ukupno ima 586 smeštajnih jedinica. Gostima pored glavnog restorana nudi i 4 à la carte restorana, kao i Snack restoran. Na raspolaganju je i nekoliko barova: Serene bar, Zippy bar, Siesta bar, Beach Snack bar, Gaff Disco bar i Chillout bar.
U okviru kompleksa nalazi se glavni bazen sa delom za decu, relaks bazen, dečiji bazen, akva park sa dva tobogana. U ponudi hotela nalazi se i Spa centar sa saunom, hamamom i parnim kupatilom.

Za najmlađe su dostupni dečiji klub, mini disko i razne dnevne animacione aktivnosti.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peskovito-šljunkovitoj plaži sa molom. Ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri su dostupni bez nadoknade. Dostupne su i kabine za presvlačenje.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 586 smeštajnih jedinica. Sve sobe su opremljene centralnim klima uređajem, mini barom (dopunjuje se bezalkoholni pićima samo prilikom dolaska), LCD TV-om sa satelitskim kanalima, sefom, direktnim telefonom, kupatilom sa WC-om (tuš kabina), fenom, balkonom. U nekim sobama je na podu laminat, a u nekim su pločice. 
Standard Club soba je veličine 27.5m2 sa dva odvojena kreveta.                                                                           

Superior Club soba je veličine 46m2 sa dve prostorije, dnevnom i spavaćom sa bračnim krevetom.              
Junior Suite je veličine 61m2 i sa dnevnom sobom i dve spavaće (u jednoj je bračni, a u drugoj jedan single ležaj.)                                                            Porodična soba (Family B), je veličine 71m² sa dnevnom i dve spavaće sobe (u jednoj je bračni, a u drugoj dva single ležaja).             
Executive soba je veličine 44m² sa dnevnom i spavaćom sobom.                     
Plaća se: room service, telefon.                                                         

                                                                                                                      
Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, keks, sendviči, kafa i kolači, razne užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni restoran, 4 à la carte restorana, kao i Snack restoran. Tu su još i barovi: Serene bar, Zippy bar, Siesta bar, Beach Snack bar, Gaff Disco bar i Chillout bar.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća,  restoran, vitamin bar, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji
Lekar na poziv, prodavnice, frizer, sale za konferencije i sastanke, faks.

Sport i zabava
Hotel ima glavni bazen, relaks bazen, bazen za decu, akva park sa dva tobogana i zatvoreni bazen. Od brojnih sadržaja i aktivnosti gostima su na raspolaganju: gimnastika, aerobik i akva aerobik, pikado, kursevi plesa, vaterpolo, igre na bazenu, odbojka na peksu, fudbal na pesku, stoni tenis, fitness centar, teniski tereni, igraonica, disko, zabave na plaži i bazenu, muzika uživo. Dostupan je i Wi-Fi na teritoriji celog hotela.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaća se: masaža, tretmani, salon za negu lepote, terapije.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama