Eurostars Queen of Montenegro

Bečići, Crna Gora

Opis destinacije

Bečići, turističko mesto nalazi se 3 km od Budve sa kojom je povezano šetalištem uz obalu i jedno je od najposećenijih mesta za letovanje u Crnoj Gori. Duž plaže u Bečićima se nalazi mnoštvo hotela, apartmana, barova, restorana kao i šetalište kojim se stiže do starog grada Budve.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: U izuzetnom prirodnom ambijentu i u jednom od glavnih turističkih područja Crne Gore, Eurostars Queen of Montenegro je savršeno mesto da se isključite i uživate u prostoru dizajniranom za opuštanje sa prekrasnim pogledom na more. Smešten je na izlasku iz Bečića prema Rafailovićima, u krugu mediteranskog zelenila, na brežuljku sa kojeg se pruža pogled na pučinu Jadranskog mora.  Hotel Eurostars Queen of Montenegro ima sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji se dodatno naplaćuju. Od hotela do plaže koja je udaljena nekih 450 m hoda se dolazi prelaskom montažnog mosta i nakon toga stazom koja vodi do plaže. Najbliži aerodrom u Tivtu udaljen je 17km.

Sobe: Hotel Eurostars Queen of Montenegro ima 236 soba. Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon s pogledom na more ili planine, besplatan Wi-Fi, mini-bar, sef, telefon, TV i kupatilo s fenom za kosu i kozmetičkim setom. Sobe su moderno uređene i pružaju udobnost i privatnost. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sledeći tipovi smeštajnih jedinica: deluxe double room with balcony (25m2) double deluxe room with balcony and sea view (25m2) premium double room with balcony (30m2).
 
Hotelski sadržaj: Hotel Eurostars Queen of Montenegro nudi veličanstven wellness prostor od preko 1500 m2 sa turskim kupatilom, saunama, tropskim tušem i teretanom. Pored toga, ima restoran i dva bara u kojima gosti mogu probati mediteranske i internacionalne specijalitete, dva otvorena bazena, preko 500 m2 prostora za događaje, kongresni centar sa pet sala za sastanke i konferencije opremljenih najsavremenijom tehnikom, privatnu plažu udaljenu 450 m isključivo za goste (uz doplatu), i panoramsku terasu sa pogledom na Jadransko more, gde se služi širok izbor pića i grickalica. Gostima hotela je na raspolaganju parking koji se dodatno doplaćuje.

Zabava: Hotel Eurostars Queen of Montenegro u svom posedu ima I kasino sa igrama na sreću i zabavnim programom, takodje tim za animacije koji organizuje razne aktivnosti i zabavu za decu i odrasle.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama