Fame Beach Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Kemeru, na svojoj plaži (odmah pored hotela Fame Residence Kemer), na oko 1km od centra Kemera, oko 40km od centra Antalije i oko 50km od aerodroma Antalija.
Opšti podaci
Fame Beach hotel zbog svoje lokacije predstavlja odličan izbor za sve one koji žele da budu u gradu. Poslednji put delimično je renovirana glavna zgrada 2020. godine, anex 2022.godine. Ima 110 smeštajnih jedinica (89 standard, 13 family i 8 superior family soba), glavni restoran i lobby bar. Gosti hotela mogu da koriste diskoteku u hotelu Fame Residence Kemer. 

Od sadržaja za decu tu je dečiji bazen.

Plaža
Hotel ima svoju šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom EU. Suncobrani i ležaljke su gostima na raspolaganju bez doplate a za peškire se ostavlja depozit. 

Smeštaj
Standard sobe su površine 16m2, imaju klimu, SAT TV, kupatilo sa tušem/kadom, mini bar, set za kafu i čaj, fen za kosu, sef, Wi-Fi internet i telefon. Većina standard soba ima balkon sa pogledom na vrt ili bazen. 

Family sobe površine su 33m2, imaju francuski ležaj i dva single ležaja. Mogu biti sa pogledom na vrt ili na planinu.

Superior family sobe površine su 40m2, sastoje se od dve sobe odvojene vratima (jedna soba je sa francuskim ležajem a druga sa dva single ležaja). Imaju balkon sa pogledom na more. 

Plaća se: mini bar (sve osim vode), telefon, sef, Wi-Fi internet i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Fame Style All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključene užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, turske palačinke, kafa i kolači u određeno doba dana.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, pića u diskoteci u hotelu Fame Residence Kemer, sva hrana i piće posle 23 časa i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Prodavnica, parking, faks; Lekar na poziv, servis za pranje veša, prodavnice, rent-a-car i frizer u hotelu Fame Residence Kemer. 

Sport i zabava
Otvoreni bazen, bazen za decu, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: Wi-Fi internet na bazenu i na plaži, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Hotel nema svoje spa sadržaje, ali gosti mogu uz doplatu da koriste Spa centar susednog hotela Fame Residence Kemer. 

Plaća se: tursko kupatilo, sauna, zatvoreni bazen, masaže, jacuzzi, tretmani za lice i telo i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.  
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama