Forever Club Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Ičmeleru, od samog centra Bodruma udaljen je oko 1.5km i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se prostire na 14.000m² i ima  215 soba. Smešten je u prelepom ambijentu, na dobroj lokaciji i namenjen je isključivo odraslima . Gostima su na raspolaganju  glavni restoran, dva à la carte restorana,  bazen, nekoliko barova, fitness centar i Spa centar.

Hotel ne prihvata boravak dece mlađe od 14 godina.

Plaža
Hotel ima svoju peščano – šljunkovitu plažu koja se nalazi preko puta ulice i do nje se dolazi podzemnim tunelom (do podzemnog tunela vodi lift). Upotreba ležaljki i suncobrana se ne naplaćuje. Na plaži gosti mogu da koriste besplatno sva bezalkoholna pića i pivo. 

Smeštaj
Sve sobe poseduju klimu, TV, telefon, minibar (samo voda), sef, kupatilo sa tuš kabinom i fen. Većina soba poseduje i balkon. Sobe nemaju Wi-Fi konekciju.

Plaća se: room service, sef, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive, samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima – doručak, ručak,večera. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u periodu 08:00-24:00, obroci u glavnom restoranu, užina tokom dana u Snack baru. Pored glavnog restorana u okviru koncepta usluge postoje i dva à la carte restorana (italijanski i riblji) i 3 bara.

Plaća se: sva pića u periodu 24:00-08:00, uvozna pića, sladoled, pića u à la carte restoranima, sokovi od sveže ceđenog voća i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, sala za sastanke, mini market, frizer, fotograf.

Sport i zabava
U svom sastavu hotel ima jedan bazen, od ostalih aktivnosti tu su bilijar, mini fudbal, sportovi na vodi, stoni tenis, fitness centar i razne dnevne i večernje animacije. Wi-Fi je dostupan besplatno gostima u okviru javnih hotelskih površina.

Plaćaju se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama