Garni Hotel Vladimir

Budva, Crna Gora

Opis destinacije

Uličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina unazad. Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti. Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis kao svoj trag. Danas je to grad teatar, turistički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada, koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana. Kao turistička destinacija ovaj grad je poznat od davno – prvi turisti ovde su stigli još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i „metropolom turizma“ jer je najposećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je pre svega prelepa priroda darivana ovom kraju, a darivala je neponovljivu lepotu sunca, mora i nisku bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Velika vrednost Budve je i njeno kulturno i istorijsko nasleđe: brojni spomenici, iskopine, tvrdave, manastiri, crkve …

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Garni Hotel Vladimir smešten na 20 km od aerodroma u Tivtu i nudi uslugu aerodromskog transfera za vrhunski komfor gostiju uz doplatu. Hotel je na pešačkoj udaljenosti od mnogih atrakcija uključujući centar Budve. Slovenska plaža udaljena 15 minuta hoda dok je Duklei Marina u neposrednoj blizini ovog budvanskog hotela. Objekat nudi dobar pristup tvrđavi Citadela, koja je udaljena 18 minuta hoda, dok se autobuska stanica nalazi na svega 10 minuta hoda od Garni Hotela Vladimir. Najbliža plaža je na 800 m udaljenosti od objekta.

Sobe: Sobe u Garni Hotelu Vladimir imaju balkon i prostor za sedenje, kao i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Na raspolaganju su odvojeni toalet i tuš i fen za kosu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sledeći tipovi smeštajnih jedinica: standard double room, deluxe room i trokrevetna soba.

Hotelski sadržaj: U Garni Hotelu Vladimir svakodnevno se služi kontinentalni doručak. Gosti mogu uživati u izboru mediteranskih jela u restoranu Taverna Komovi koji se nalazi na manje od 5 minuta hoda. Sadržaj hotela takođe čini usluga pranja i  peglanja veša (uz doplatu,) besplatan Wi-Fi kao i besplatan parking za goste hotela.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama