Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
„GIRO DI GARDA“
— letnji vikend na jezeru Garda — 
— VIDEO SA PUTOVANJA —

Hotel 4*, 6 dana autobusom / 3 noćenja
10.07 – 15.07.2024
21.08 – 26.08.2024
18.09 – 23.09.2024

CENA – 169 €

CENA OBUHVATA:
- Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji
- 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u 1/2 ili 1/3 sobama
- Obilazak Peschiera del Garde, Lacizea i Isole di Grado
- Usluge turističkog vodiča/pratioca grupe za sve vreme putovanja
- Boravišnu taksu
- Troškove organizacije putovanja

CENA NE OBUHVATA:
- Individualne troškove
- Fakultativni izleti:
* Malcesine, Riva Del Garda, Limone Sul Garda  – 35 EUR
* Salò, Desenzano Del Garda, Sirmione – 35 EUR
- CENA PAKETA FAKULTATIVNIH IZLETA: 60 EUR
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (moguća uplata u agenciji)
- REALIZACIJA FAKULTATIVNIH IZLETA JE ZAGARANTOVANA!

POPUSTI I DOPLATE:
Doplata za 1/1 sobu – 60€ (na upit)
Transfer Novi Sad – Rumska petlja – 20€ ( minimum 3 osobe )
Hotel 4* u mestu Montechio Maggiore, u blizini Vicenze. Po oceni gostiju renomiranog sajta za rezervaciju smeštaja hotel zaslužuje visoku ocenu, preko 8,0. Kao glavne prednosti navodi se komfor, higijena, uslužno i ljubazno osoblje. Besplatan Wi-Fi signal dostupan je u lobiju hotela. Sve sobe su opremljene klima-uređajima, LCD TV-om sa Sky premium paketom kanala, mini barom i sefom, a uglavnom poseduju i balkon. U hotelske usluge spada i svakodnevno čišćenje soba. Doručak je kontinentalan, na bazi samoposluživanja (slani i slatki).
1. DAN BEOGRAD
Polazak iz Beograda u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih procedura.

2. DAN PESCHIERA DEL GARDA – LAZISE – MONTECHIO MAGGIORE
Na jutarnju kafu stižemo u grad Peschiera del Garda, na samom jugoistoku jezera. Peschiera je mesto odakle reka Mincio otiče iz jezera i na čijem se ušću nalazi utvrđeni srednjevekovni grad. Prolazimo kroz Porta Veronu do Trga Fernanda od Savoje. Slobodno vreme za doručak i uživanje pored jezera. Odlazak u obližnji Lazise, turistički centar jugoistoka jezera. Vožnja pored čuvenih tematskih parkova Gardaland, Caneva World, Legoland. Šetnja pored tvđave Scaligero, marine i dolazak na promenadu grada. Slobodno vreme za šetnju ili kupanje na gradskoj plaži. U poslepodnevnim časovima previđen polazak za hotel. Smeštanje po sobama, slobodno vreme. Noćenje.

3.DAN  MALCESINE, LIMONE SUL GARDA ( brodom ), RIVA DEL GARDA ( fakultativno )
Doručak. Spremite se za plažu, krećemo na “Alpsko more”! (fakultativni izlet). Vožnja čuvenom rivijerom maslina, kroz Lazise, Gardu, Torri del Benaco, Pai i Bardolino. Stižemo u najživopisnije mesto istočne obale, čarobni Malcesine. Obilazak zamka Scaligero i Palazzo del Capitani, slobodno vreme za kupanje. Preporučujemo Spiaggia di Paina, predivnu plažu podno gradskog dvorca, nešto severnije je i Spiaggia di Bau, malena šljunkovita uvalica kristalno čiste vode. Predviđeno zadržavanje u mestu je oko pet sati. U gradskoj luci, ukrcavamo se na brod koji nas prebacuje na rivijeru limuna, zapadnu obalu jezera koja pripada Lombardiji. Dolazimo u njen najlepši grad – Limone sul Garda. Plovidba jezerom je doživljaj sam po sebi, imaćemo priliku da oba grada vidimo iz neke druge perspektive. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, ručak. Brodom se vraćamo u Malcesine. Kratka vožnja autobusom ka severu jezera. Ušli smo u pokrajinu Trentino-Alto Adige, prolazimo kroz gradić Torbole i dolazimo u Riva del Gardu, najseverniji grad jezera Garda. Gradskom rivom, kroz stari centar grada dolazimo na Spiaggia Sabbioni, zelenu plažu u okviru gradskog parka. Šetnja, slobodno vreme za večeru pored jezera i uživanje u letnjoj atmosferi ovog poznatog letovališta. Krećemo ka hotelu. Predviđeno vreme za povratak u hotel u kasnim večernjim časovima. Noćenje.

4.DAN  SALO – DESENZANO DEL GARDA – SIRMIONE ( fakultativno )
Doručak. Opet nas put vodi ka jezeru (fakultativni izlet). Naš dan započinjemo sa gradićem Salò koji se nalazi na zapadnoj obali jezera. Grad zanimljive moderne istorije, šarmantnog centra i prelepih plaža. Slobodno vreme za uživanje, šetnju ili kupanje. Nastavak puta do čuvenog jezerskog gradića Desenzano del Garda. Šetnja pored stare luke do Piazze Giuseppe Malvezi. Mogućnost odlaska u Castello di Desenzano ili posetu stare rimske vile. Slobodno vreme za ručak i kupanje na Spiaggia Desenzanino, centralnoj plaži grada. U predvečernjim časovima krećemo ka možda i najpoznatijem biseru Garde. Kratka vožnja nas deli do grada Sirmione. Šetnja pored čuvenog Scaligero dvorca, ulazak u staro gradsko jezgro. Vreme za predah od sunca i uživanje u šetnji prelepim parkovima poluostrva. Večera ili čuveni lokalni sladoled sa pogledom na jezero. Povratak u hotel u kasnim večernjim časovima. Noćenje.

5.DAN  ISOLA DI GRADO
Doručak. Napuštamo hotel. krećemo ka Jadranu, ka provinciji Friuli-Venezia Giulia i mestu Isola di Grado, nekada malenom ribarskom selu a danas pravom turističkom centru severa Italije. Šetnja pored gradske marine, pešačkim ulicama koje presecaju staro gradsko jezgro. Dolazak do Basilica di Sant’Eufemia, jedne od najstarijih crkvi u Italiji sazidanoj u VI veku. Slobodno vreme za šetnju pored mora ili kupanje na mnogobrojnim peščanim plažama ( Costa Azzura, Spiaggia Grado, Lido di Fido… ). U večernjim časovima je predviđen polazak nazad ka Srbiji. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

6.DAN BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.
– 40 % prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

TT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama