Golden Beach Bodrum By Jura

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Turgutreis, oko 20 km od centra Bodruma i oko 55km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se nalazi na svojoj plaži u prelepom ambijentu, ima ukupno 170 soba. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, riblji à la carte restoran , tri bazena i nekoliko barova.

Za decu su tu dečiji bazen, mini club i mini disco.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu sa dokom.

Plaća se: Paviljoni.

Smeštaj
Sve sobe imaju fen za kosu, ketler, televizor, mini bar (samo voda), telefon, sef, split klimu i kupatilo.

Standardna soba ima površinu 20-25m2. Sobe mogu imati pogled na more ili baštu.

Superior soba ima površinu 25-30m2.  Ove sobe imaju francuski ležaj, ležaj za jednu osobu i fotelju na rasklapanje.

Porodična soba ima površinu 35-40m2. Ove sobe se sastoje iz dve odvojene sobe.

Plaća se: room service, sef, telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive -samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu ( doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina). Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju riblji à la carte restoran, snack restoran, 3 bara ( Lobby bar, Pool bar, Beach bar) i Tea house. U koncept su uključena sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: à la carte restoran, Tea House, uvozna, premium i flaširana pića, turska kafa, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, frizer, rent-a-car, servis za pranje i peglanje veša, market, fotograf, parking.

Sport i zabava
Hotel ima dva bazena na otvorenom ( glavni bazen i bazen sa toboganima), zatvoreni bazen, dečiji bazen. Od ostalih animacija gostima su na raspolaganju pikado, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, kao i brojne dnevne i večernje animacije. Wi – Fi internet je gostima na raspolaganju besplatno samo u lobiju hotela.

Plaća se: sportovi na vodi i sve ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama