Golden Lotus Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na sredozemnoj obali Turske, od aerodroma Antalija je udaljen 40 km. Predstavlja jednu od najzelenijih regija i najatraktivnije kada je u pitanju letovanje u Turskoj. Odlikuje ga izuzetno prijatna klima kao i planinski venac Taurus koji se uzdiže iza samog grada Kemera i koji gradu daje poseban utisak. Najviši vrh Tahtali se može obići zahvaljujući gondooli koja vodi do vrha. Sa jedne strane se pruža pogled na poludivlju planinu Taurus koja zna biti pod snežnim pokrivačem čak i avgustu mesecu, dok se sa druge strane nalaze najlepša letovališta Antalijske regije. Nekada je Kemer bio malo ribarsko mesto, danas predsatvlja svetski poznato letovalište sa brojnim hotelima i rizortima. Kemer regija se prostire na skoro 40km šljunkovite obale i sastoji se iz više manjih naselja-zaliva kojima se prilazi sa glavnog puta. Prvi i najbliži aerodromu jeste zaliv Beldibi, zatim Gojnuk, nakon toga Kemer centar, zatim Kiriš, Čamjuva i poslednja-najudaljenija tačka je zaliv Tekirova koja je prepoznatljiva po najluksuznijim hotelima od kojih izdvajamo hotel Rixos Premium Tekirova. Svako mesto je odlično povezano sa samim gradom domošumia – linijskim taksijem (kombijima) koji cirkuliše od ranog jutra do duboko u noć. Dolmoši predstavljaju najjeftiniji način prevoza svuda u Turskoj. Plaže Kemera poznate su po plavoj zastavici koja je znak čiste vode. Šljunkovite plaže sa tirkiznom bojom mora i zaleđe bogato borovim šumama nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zbog neposredne blizine Taurus planine klima u Kemeru je izuzetno prijatna. Pored raznih sportova na vodi gosti mogu uživati u ronjenju, brodskim turističkim turama ili otići na džip safari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Golden Lotus je hotel gradskog tipa, od plaže ga deli šetalište, od centra Kemeragde se nalazi mnoštvo restorana, kafića i prodavnica, udaljen je 400 m, a od aerodroma u Antaliji udaljen je 55 km.

Sobe: Golden Lotus hotel raspolaže sa 130 smeštajnih jedinica, svaka ima kupatilo, fen, klima uređaj, mini bar, TV, telefon i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u ponudi Golden Lotus hotela se nalaze i 2 bara od kojih je jedan na plaži (usluge se dodatno doplaćuju).

Sport i zabava: Gostima Golden Lotus hotela na raspolaganju su spoljašnji I manji unutrašnji bazen, dok od dodatnih sadržaja poseduje tursko kupatilo, saunu, fitnes centar, đakuzi i stoni tenis. Na gradskoj Kemera plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama