Granada Luxury Okurcalar

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je destinacija sa povišenom vlažnošću vazduha i izuzetno toplim morem. Ono što je izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge peščano – šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Granada Luxury Okurcalar nalazi se na obali mora, u oblasti Okurčalar. Ima veliki ponton i deo peščano šljunkovite plaže. Od centra Alanje je udaljen 30 km, od mesta Side 30 km, a od aerodroma u Antaliji 90 km.

Sobe: Granada Luxury Okurcalar raspolaže sa 586 smeštajnih jedinca. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili francuski balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Granada Luxury Okurcalar pored glavnog restorana, na raspolaganju su 7 a la cart restorana, 7 barova, servis za pranje i sušenje veša, prodavnice, frizerski salon, usluga čuvanja dece, biosklop, internet cafe i rent a car servis.

Sport i zabava: Hotel Granada Luxury Okurcalar ima 3 spoljašnja bazena od kojih je jedan ima 3 tobogana, unutrašnji bazen i dečiji bazen. Ljubiteljima sportskih aktivnosti na raspolaganju su fitnes centar, teren za tenis, bilijar, piakdo i stoni tenis. Wellness i spa centar sa turskim, parnim kupatilom i prostorijama za masaže i kozmetičke tretmane odgovoriće zahtevima najzahtevnijih gostiju. Najmlađim gostima hotel Granada Luxury Okurcalar pristupa sa posebnom pažnjom pa su im pored bazena na raspolaganju dečiji klub i dečije igralište. Hotel ima dnevnu i večernju animaciju za odrasle i decu. Na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama