Grand Hotel Bernandin

Portorož, Slovenija

Opis destinacije

U zagrljaju zimzelenog rastinja i tradicionalne istarske gostoprimljivosti, očekuje Vas elitno letovalište u Sloveniji. Kraj sa bogatom banjskom tradicijom, osnovan na lokalnim prirodnim lekovitim faktorima, poziva Vas, da osetite autentičnost medetirenskog podneblja i nezaboravnih doživljaja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Grand Hotel Bernardin 5*, Portorož, www.hoteli-bernardin.si
Hotel se nalazi na obali mora, u mirnom zapadnom delu grada, između Pirana i Portoroža, okružen zelenilom. Hotel poseduje: recepciju, restorane Pecinu, Sunset, grand cafe & cocktail lounge sa piano barom, pokrivenu terasu, room servise, privatnu plažu, odličan wellness centar - Paradise Spa sa saunama i raznim vrstama masaža, fitness, bazen sa ugrejanom morskom vodom, jedan od najvećih kongresnih centara u Sloveniji, Lagunu Bernardin vodeni park površine oko 2400m², parking. U wellness centru Grand Hotela Bernardin, Paradise Spa, gosti se mogu opustiti i uživati u bazenu sa toplom morskom vodom u predivnom pogledu na more. Gostima su na raspolaganju bio sauna, finska i infrared sauna u kombinaciji sa chromo terapijom, hamam, tajlandsko i mediteransko kupatilo. Gosti mogu uživati u raznim masažama i tretmanima za negu lica i tela uz korišćenje vrhunskih kozmetičkih proizvoda. Laguna Bernardin je vodeni park, površine preko 3000m² u okviru koga se nalaze: 5 bazena, 8 whirlpool-a, 2 dečija bazena sa toboganima, vodenim topovima, gejzirima, slapovima i drugim vodenim atrakcijama pogodnim za decu i za odrasle, finska sauna, tursku kupatilo, a stručno i ljubazno osoblje pomoćiće da se opustite pomoću raznih masaža. Hotel poseduje 241 sobu sa modernim enterijerom, uključujući 10 luksuznih executive suite apartmana, 9 deluxe soba i 7 mini suite apartmana, koji su kompletno renovirani 2019.godine. Sve sobe imaju balkon sa pogledom na more, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, minibar, klimu, kupatilo sa fenom za kosu. Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

KT

Organizator putovanja je turistička agencija Kontiki Travel & Service, broj licence OTP 113/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Kontiki Travel & Service. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama