Greenwood Suites Resort

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Antaliji, na 11km udaljenosti od aerodroma i oko 13km od starog grada u Antaliji. Od svoje peščane plaže je udaljen oko 750m.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2019. godine, prostire se na površini od 28000 m², sastoji se od glavne zgrade i 5 blokova i broji ukupno 230 soba. U svom sastavu ima glavni restoran, 2  à la carte  restorana (italijanski i turski), restoran na plaži, restoran kod bazena, 3 bara i poslastičarnicu.

Za decu je tu Robin’s Kids club (4 – 12 godina), igralište, mini disco, dečiji meni u glavnom restoranu, aqua park, dečiji bazen, visoka stolica za bebe u restoranu, dečiji krevetac (na zahtev). 

Plaća se: čuvanje dece, baby care set (sterilizator, monitor) i ostalo van koncepta.

Plaža
Peščana plaža je udaljena od hotela 750m, za goste hotela postoji besplatan shuttle bus do plaže. Ležaljke i peškiri za plažu se ne plaćaju.                                                                                           

Smeštaj
Sve sobe imaju: split klimu, LCD/Smart TV, telefon, sef, mini bar (bezalkoholna pića), kupatilo sa tuš kabinom, fen, laminat/pločice, balkon i Wi-Fi internet.

Standard soba ima površinu oko 35m2 , francuski ležaj i jedan single ležaj, kupatilo sa tuš kabinom i balkon.

Deluxe suite sobe imaju površinu od oko 75m2 i sastoje se od spavaće sobe sa francuskim ili dva razdvojena ležaja i dnevne sobe sa sofom, razdvojene vratima. Imaju balkon, kupatilo sa tuš kabinom i američku kuhinju.

Deluxe superior suite ima površinu od 80-90m2, sastoji se od spavaće sobe sa francuskim i single ležajem i dnevne sobe sa dve sofe, razdvojene vratima. Poseduje balkon, kupatilo sa tuš kabinom i američku kuhinju.

Exclusive Suite ima površinu oko 100m2, sastoji se od spavaće sobe sa francuskim i single ležajem i dnevne sobe sa dve sofe, razdvojene vratima. Poseduje balkon, 2 kupatila sa tuš kabinom i američku kuhinju.

Hotel raspolaže sa 2 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera, kasna večera u glavnom restoranu Marca (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima), a la carte restorane Sapore (italijanska kuhinja), Safran (turska kuhinja), barove Chill Lobby Bar, Splash Bar, Wave Bar, i Gilbert bar (soft pića, čaj,kafa) užina, sladoled i palačinke u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Aqua snack restoran (užina, sladoled i turske palačinke), Beach snack restoran (sladoled, užina), Gilbert poslastičarnica.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna pića, energetska pića, a la carte restorani (dostupni su 3 dana tokom nedelje uz prethodnu rezervaciju), svi obroci i piće između 24:00 – 07:00h.

Ostali sadržaji
Doktor na poziv, servis za pranje i peglanje veša, mini market, suvenirnica.

Sport i zabava
Hotel poseduje 3 otvorena bazena, dečiji bazen, Aqua Tower, bazen sa toboganima (8 za odrasle i 2 za decu), zatvoreni bazen za odrasle i za decu. Gosti mogu uživati u sledećim aktivnostima: stoni tenis, aerobic, tenis, košarka, pikado, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, boćanje kao i brojni dnevni i večernji programi i animacije. Wi-Fi je dostupan u većem delu hotela i u sobama.

Plaća se: osvetljenje teniskog terena, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Za najmlađe
Mini club 4-12 godina, dečiji meni u glavnom restoranu, dečiji aqua park, dečiji bazen, mini disko, dečije animacije.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, fitnes centar.

Plaća  se: masaža, salon lepote, Spa i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama