Helya Beach Resort

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Monastir - Nekada mala ribarska luka, prethodnih decenija je pretvorena u simbol turističke industrije. Monastir je grad u istočnom Tunisu na obali Sredozemnog mora. Smešten je oko 160 km južno od glavnog grada, na vrhu malog poluostrva između zaliva Hammamet i Al-Munastir. Turistički kompleks je veoma dobro razvijen i prostire se skoro 10 km duž obale ka zapadu, do mesta Skanes. Monastir je i mesto rođenja prvog predsednika Republike Tunis, Habiba Bourguibe, i ceo grad je u znaku bivšeg predsednika.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Skanes Monastir, na oko 0,5km od aerodroma u Monastiru, 8km od medine u Monastiru,15km od mesta Sousse.

Opšti podaci
Hotel Helya Beach Resort je smešten u mestu Skanes, Monastir, otvoren 1994. poslednje renorviranje 2022/2023.  Sastoji se od glavne zgrade na 4 sprata sa 2 lifta, raspolaže ukupno sa 320 smeštajnih jedinica. Odličan izbor za mlade, ali i za porodice sa decom. Gostima su na raspolaganju restoran, barovi, spa centar, kao i animacija u određeno doba dana, igralište za decu i dosta drugih sadržaja.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel Helya Beach Resort  ima svoju peščanu plažu. Suncobrani i ležaljke se mogu koristiti bez doplate, peškir se uzima uz depozit oko 33 TND (10 EUR)

Smeštaj
Sve sobe su moderno opremljene i imaju TV, klimu, balkon/terasu, sef, telefon, fen, mini bar ( dnevno dopunjuje samo vodom). Hotel ima ukupno 320 smeštajnih jedinica, smštenih u glavnoj zgradi. 
U hotelu postoje sledeći tipovi soba:

Double gardenview površine oko 24-26m² sastoji se od jedne prostorije sa francuskim ležajem ili sa 2 twin kreveta.(po p potrebi dodatni ležaj dimenzije 80×200 cm ili sofa). 
Double sea view površine oko 24-26m² sastoji se od jedne prostorije sa francuskim ležajem ili sa 2 twin kreveta.(po p potrebi dodatni ležaj dimenzije 80×200 cm ili sofa). 
Family Standard površine oko 26-28m² sastoji se od dve prostorije i jedinim kupatilom.
Family Superior sobe površine oko 36-38m²  sastoje se iz 2 odvojene sobe ( u jednoj francuski ležaj, u drugoj 2 odvojena kreveta).

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu Ultra All Inclusive – doručak, ručak i večera – samoposluživanje (izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu). Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i 2 a la carte restorana The Sacre Bistro ( mediteranska kuhinja), The Gourmet ( tunižanska kuhinja) bez doplate uz obaveznu rezervaciju. Bar i Snack Bar. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Kao i nekoliko barova: The Bourbon, The Arabica, The Blue, The Sacre Bistro, La Cabane, The Kano Beach Lounge.
U glavnom restoranu dečiji meni, hrana za bebe na zahtev. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Menjačnica, servis za pranje i peglanje veša, konferencijska sala, suvenir shop, frizer.

Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen, teniski teren, golf teren, mini club (4-7 i 11,99 godina),  Junior club, igralište na otvorenom i zatvorenom, animacije u određeno doba dana.

Spa & wellness
Resort u svojoj ponudi ima Spa & Balneotherapy centar sa 25 soba, gde možete uživati u čarima hammama, talasoterapije, hidroterapije.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama