Hersonissos Palace

Hersonisos, Krit

Opis destinacije

Chersonissos (Hersonisos) je turističko mesto namenjeno turistima koji tokom letovanja uživaju u provodu i danju i noću. Udaljen je 26 km od glavnog grada Krita, a poznat je po velikom broju smeštajnih kapaciteta, restorana, taverni, barova, suvenirnica i butika. U ovom mestu ima veći broj manjih stenovito-šljunkovitih uvala sa ponekom skrivenom pećinom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Hersonissos Palace nalazi se u mestu Hersonisos, nedaleko od samog centra grada, na severoistočnoj obali ostrva Krit. Najbliža gradska plaža nalazi se na udaljenosti 60 m od hotela. Od aerodroma Heraklion hotel Hersonissos Palace hotel udaljen je 25 km. Svojim gostima hotel Hersonissos Palace pruža mogućnost za savršen i sadržajan odmor u mirnom delu Hersonisosa, u blizini luke.
Sobe: Sve sobe u hotelu Hersonissos Palace su pažljivo dekorisane i luksuzno opremljene. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standarne sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, wi fi, klima uređaj, sef, balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Hersonissos Palace nalazi se glavni restoran u kom gosti mogu uživati u specijalitetima grčke i internacionalne kuhinje. U okviru hotela na raspolaganju je i nekoliko barova, kao i bar pored bazena idealan za opuštanje i uživanje u hladnim osvežavajućim napicima.

Sport i zabava: Hotel Hersonissos Palace na raspolaganju gostima nudi se 3 bazena, od kojih su dva spoljšnja i jedan unutrašnji, a za razonodu I dnevne aktivnosti tu su i teniski tereni, stoni tenis i bilijar. Gosti hotela Hersonissos Palace mogu koristiti usluge sadržajnog spa centra smeštenog u obližnjem sestrinskom hotelu Hersonissos Maris do kojeg je obezbeđen besplatan transfer. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar i teretanu, dok na gradskim plažama ostrva Krit postoji mogućnost bavljenja sportovima na vodi. U okviru hotela, kao jedan od brojnih vidova animacije, održavaju se Kritske večeri posvećene muzici i folkloru karakterističnom za ostrvo Krit.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama