Hotel Botanik Platinum

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je destinacija sa povišenom vlažnošću vazduha i izuzetno toplim morem. Ono što je izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge peščano – šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Botanik Platinum hotel (ex Delphin Botanik Platinum) otvoren je 2014. godine, prostire se na površini od 40 000 m2, nalazi se u oblasti Okurčalar, na samoj šljunkovitoj plaži, od centra Alanje udaljen je 32 km a od aerodroma u Antaliji oko 90 km.

Sobe: Hotel Botanik Platinum raspolaže sa 450 smeštajnih jedinica od kojih je 200 porodičnog tipa. Sve sobe imaju umirujući dizajn i svetlih su boja. Svaka je moderno opremljena i ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kojem se služe 3 glavna obroka hotel Botanik Platinum poseduje 5 a la carte restorana (meksički, italijanski, grčki, francuski i orijentalni). Pored brojnih restorana hotel ima nekoliko barova od kojih je jedan kraj bazena, jedan na plaži i jedan je disco bar. Od ostalih sadržaja hotel ima wi fi internet konekciju, TV salu, diskoteku, internet centar, usluge lekara, prodavnice i servis za pranje veša.

Sport i zabava: U sastavu se Botanik Platinum hotela nalazi više bazena od kojih su neki namenjeni najmlađim gostima i imaju aqua park sa vodenim toboganima. Ljubitelji sporta mogu da uživaju u odbojci, aerobiku, košarci, bilijaru, kuglanju, boćanju, mini golfu, mini fudbalu, stoni tenisu, fitnesu i tenisu. Na plaži postoji mogućnost bavljenja brojnim sportovima na vodi. Spa centar u svojoj ponudi ima saune, đakuzi, tursko kupatilo, različite vrste masaža i kozmetičkih tretmana za negu lica i tela. Od zabavnih sadržaja namenjenih deci hotel ima luna park, mini klubove i profesionalan tim animatora koji brine u sklopu mini klubova.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan  Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan  Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama