Hotel Grecotel Margo Bay

Hanioti, Kasandra

Opis destinacije

Hanioti (Χανιώτη) je jedno od tri omiljena letovališta Srba na Halkidikiju i nalazi se između naselja Polihrono i Pefkohori na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra. Udaljeno 100 kilometara od Soluna odakle se dolazi za oko sat do sat i po vožnje, ovo naselje ima oko 1.000 stalnih stanovnika. Ovo je definitivno jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, sa predivnom, dugom peščanom plažom i parkom punim zelenila gotovo u samom centru naselja. Ko jednom poseti ovo mesto, gotovo sigurno će ostati zaljubljenik koji će mu se redovno vraćati. Ono što celu ovu oblast na Kasandri razlikuje od drugih na Halkidikiju je bogatiji noćni život, izuzetna popunjenost kapaciteta i turisti iz Srbije na svakom koraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Grecotel Margo bay je moderan hotel sa 4* i ima odličnu lokaciju. Hotel  Grecotel Margo bay se nalazi na 50 m od peščane plaže i na 500 m od centra Haniotija.  Hotel Grecotel Margo bay je odlična preporuka za one koji vole hedonistički način odmora.

Sobe: Hotel Grecotel Margo bay ima ukupno  182 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se cozy sobe, classic sobe sa bočnim pogledom na more, classic sobe sa pogledom na baštu, premier sobe sa bočnim pogledom na more, premier sobe sa pogledom na more, letnji bungalow sa pogledom na more, family sobe i master family sobe sa pogledom na more. Cozy sobe imaju 24m², nalaze se u glavnoj zgradi, delimično su renovirane i imaju bračni krevet. Classic sobe sa bočnim pogledom na more imaju 24m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Classic sobe sa pogledom na baštu se nalaze u glavnoj zgradi, renovirane 2019 godine, imaju 26m² i imaju veliki bračni krevet. Premier sobe sa bočnim pogledom na more imaju 28m², nalaze se u glavnoj zgradi i imaju bračni krevet. Premier sobe sa pogledom na more imaju 28m², renovirane su, nalaze se u glavnoj zgradi i imaju veliki bračni krevet i sofa krevet. Letnji bungalow imaju 23m² i imaju bračni krevet. Family sobe imaju 28m², sastoje se iz dve odvojene sobe, spavaće sobe sa bračnim krevetom i druge spavaće sobe sa sofa krevetom. Master family sobe sa pogledom na more imaju 45m², nalaze se u glavnoj zgradi i sastoje se iz dve odvojene sobe povezane vratima, spavaće sobe sa velikim bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom.  Sve sobe hotela  Grecotel Margo bay imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Grecotel Margo bay ima glavni restoran gde se poslužuju pansionski obroci.. Pored toga hotel Grecotel Margo bay poseduje glavni bar u hotelu, bar pored bazena kao i bar na plaži gde se gosti hotela mogu osvežiti i konzumirati lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sokove, tople napitke, koktele i lagane obroke. Hotel Grecotel Margo bay ima i tavernu gde se služe tradicionalna grčka jela i vina. Od ostalih sadržaja gostima hotela Grecotel Margo bay each su na raspolaganju menjačnica, parking koji je besplatan, TV sala, internet kutak koji je besplatan, kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i manji mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Grecotel Margo bay u svom sastavu poseduje bazen za odrasle sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni.  Gostima hotela Grecotel Margo bay se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, kao i da koriste teren za odbojku na pesku, sto za stoni tenis i pikado. Najmlađim gostima namenjen je mini klub sa dečijom animacijom kao i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama