Hotel Minerva Beach

Agia Marina, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto po veličini na Mediteranu. Sa svojih hiljadu kilometara raznolike dugačke obale, obiluje lepim uvalama, zalivima, dugim peščanim plažama sa kristalno čistim toplim morem i prelepim plažama, od kojih su mnoge nagrađene plavom zastavicom. Bogato istorijsko nasleđe, minojske civilizacije, ostaci Palate u Knososu, manastiri, čuvena klisura Samaria Gordž, pećina gde je rođen Zevs, Bog bogova, privlače turiste koji vole dinamičan odmor sa kombinacijom kupanja i sunčanja na plažama i organizovanim ili avanturističkim obilascima ostrva Krit kolima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Cenovnik 4
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja




Mesto: Agia Marina, Hanja, KRIT, Grčka
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak), moguća doplata za večeru u hotelu Dore 4* (švedski sto-samoposluženje)
Lokacija: ovaj mali porodični hotel 2*sup (u procesu dobijanja 3*) se nalazi na samoj peščanoj plaži u poznatom turističkom mestu Agia Marina. Od grada Hanje, sa kojom je dobro autobuski povezan, je udaljen 9km, od aerodroma 22km. Prve prodavnice, marketi i restorani, kao i autobuska stanica nalazi se na 50m od hotela.
Hotelski sadržaj: recepcija, bar sa terasom za sedenje uz samu plažu, besplatne ležaljke i suncobrani u dvorištu hotela, odmah do plaže dok se na samoj plaži plaćaju, Wi-Fi (besplatan u svim delovima hotela).
Sobe: klima uređaj (besplatno), TV, telefon, sef, Wi-Fi (besplatno), frižider, ketler, pribor za pripremu čaja i kafe, fen, terasa/balkon.
Hotel raspolaze standard sobama i porodicnim sobama (postoje dva tipa soba). Porodična soba(open plan) se sastoji iz jedne prostorije, većih je dimenzija od standardne sobe, idealna je za smeštaj porodica sa decom i može imati bočni ili direktan pogled na more. Porodične sobe- imaju spavaću sobu i dnevni boravak, fizički odvojene prostorije vratima. Treći i četvrti kreveti su standradnih dimenzija. Bebi krevetac besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije)
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama