Hotel Okeanos Beach

Aja Napa, Kipar

Opis destinacije

AJA NAPA (Ayia Napa) - mondensko letovalište, 40 km od Larnake, 8 km od parka Water World Aqua (jedan od većih u Evropi), 10 km od Protarasa, u blizini rta Cape Greco. Aja Napa, najposećenije letovalište ostrva sa hotelima duž kilometarske obale, netaknutom prirodom, tirkiznim morem i nepreglednim belim peščanim plažama nagrađenim plavom zastavicom. Ayia Napa je postala „kiparska Ibica“ i prestonica zabave mladih, najatraktivnija destinacija za ljubitelje noćnog provoda, prepoznatljiva po dnevnim žurkama na peščanoj Nissi plaži. Čuvena Konos plaza se nalazi u istoimenoj zalivu izmedju letovališta Aja Napa i Protaras.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Moderan, porodični hotel Okeanos Beach na idealnoj lokaciji, smešten na samoj gradskoj plaži, jednoj od najlepših peščanih plaža u Ayia Napi. Od centra mesta u kome su poznati restorani, pubovi, klubovi, kafići i prodavnice udaljen je 300m, a od aerodroma u Larnaki 56 km.

Sobe: Ukupno ima 64 soba. Sve imaju kupatilo, fen, TV, wi fi, klima uređaj, sef, telefon i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela je glavni i a la carte restoran, lobby bar, bar pored bazena, servis za pranje i sušenje veša i menjačnica.

Sport i zabava: Hotel ima spoljašnji bazen sa đakuzijem i terasom za sunčanje, dečiji bazen, fitnes centar, saunu, parno kupatilo, teniski teren, bilijar, stoni tenis i dečije igralište. 
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama