Hotel Park Beach

Limasol, Kipar

Opis destinacije

LIMASOL (Limassol) - drugi po velični grad na Kipru, 70 km udaljen od Larnake, u zalivu Akrotiri, u južnom delu ostrva. Popularno letovalište Limasol, glavna luka ostrva, poslovno - trgovački centar, centar vinarstva, poznat je i po noćnoj zabavi, šopingu, istorijskim atrakcijama, vrhunskim hotelima, prolećnom karnevalu, jesenjem vinskom festivalu, peščanim plažama: Dassoudi beach, Governor’s beach i Lady’s Mile beach.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Park Beach se nalazi u turističkoj zoni Limasola, udaljen od centra 3 km, od aerodroma 63 km. Okružen zelenilom, smešten je nadomak prostrane, glavne, gradske i peščane plaže. U blizini hotela su brojne prodavnice, barovi i restorani. Hotel je renoviran 2015/2016. god.

Sobe: Ima 111 soba raspoređenih u 2 zgrade. Svaka soba ima: kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, sef i balkon.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela Park Beach je glavni i a la carte restoran. U baru pored bazena se tokom dana služe osvežavajuća pića i lagani obroci, a uveče je aktivan koktel bar sa muzikom. Internet je dosupan u zajedničkim prostorijama. Mini frižider se moze iznajmiti uz doplatu i najavu.

Sport i zabava: Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen sa terasom za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, bilijar, mali bazen za decu i sauna. 
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama