Hotel Planja

Rogla, Slovenija

Opis destinacije

Dobrodošli na Roglu - idiličnu destinaciju koja spaja prekrasnu prirodu s vrhunskim wellness i spa iskustvima. Ova planinska oaza nudi sve što vam treba za potpuno opuštanje i osveženje, a naši wellness i spa aranžmani čine taj doživljaj još posebnijim. Rogla je idealna destinacija za sve koji žele spojiti aktivan odmor u prirodi s potpunim opuštanjem u wellness i spa centrima. Uživajte u opuštajućim masažama, kupkama i saunama, uz korišćenje vrhunskih tretmana za negu tela i lica. U Rogla wellness centrima naći ćete sve što je potrebno za regeneraciju vašeg tela i uma. Kad ste spremni za aktivnosti na otvorenom, Rogla je idealna za šetnje i planinarenje u prelepom okruženju, sa mogućnostima za biciklizam, skijanje i druge zimske sportove. Nakon dana u prirodi, opustite se u spa centrima, isprobajte aromatične kupke ili opuštajuće masaže. Rogla je savršena destinacija za sve koji žele izbeći stres i užurbanost svakodnevnog života i uživati u vrhunskim wellness i spa iskustvima u prirodnom okruženju. Rezervišite svoj aranžman danas i doživite savršeni odmor za telo i duh.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Planja**** je povezan sa hotelom Rogla***Superior i nalazi se u neposrednoj bilizini skijališta na vrhu Rogle. Udaljen je od skijališta 50 m. Hotel Planja je takođe povezan sa wellness centrom i sportskom dvoranom i ima 10 dvokrevetnih soba, 11 suita, 4 trokrevetne sobe i 3 apartmana.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, aperitiv bar, kutak za decu, internet kutak, prodavnica suvenira, wellness centar “Dežela dobrega pocutja” (Zemlja dobrog zdravlja), sauna, u hotelu Rogla (bazen, masažni bazen, deciji bazen), masaže, sportska dvorana koja omogucava igranje odbojke, košarke, stoni tenis, skvoš teren, fitness, adrenalinsko sankalište Zlodejevo.

Sobe:
TV, sef, mini bar, WiFI, telefon, mini bar, kupatilo. Postoje i porodične sobe za dvoje odraslih i dvoje dece. Porodične sobe imaju dva standardna kreveta i dva pomoćna ležaja u predprostoru (klupe, dimenzije 190 x 80 cm)

Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama